Een betrouwbare digitale kassa

Een betrouwbare digitale kassa

Janssens Kassasystemen levert al 30 jaar goede kassasystemen aan de retail- en horecabranche. Bent u op zoek naar een digitale kassa? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Een digitale kassa is multifunctioneel en daardoor breed inzetbaar. Wij leveren kassasystemen aan onder andere telecombedrijven, winkels, webshops en horecabedrijven. Onze digitale kassa staat bekend om haar veiligheid en betrouwbaarheid.


Janssens kassasystemen

Janssens Kassasystemen is een echte specialist op het gebied van retail- en horeca automatisering. Onze kwaliteiten liggen op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service. Wij verzorgen uw volledige digitale kassa, kassa software en kassasysteem. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een digitale kassa of een complex afrekensysteem, bij Janssens Kassasystemen kunt u altijd terecht. Wij leveren maatwerk waarop u kunt vertrouwen. Kijk voor meer informatie op onze site.

De kassa van janssens kassasystemen

Wij spelen in op al uw wensen, het maakt in uit in welke branche u werkzaam bent. Het assortiment is zeer uitgebreid. Naast het aanbieden van onze producten, kunt u ook bij ons terecht voor advies op maat. Wij adviseren u over de verschillende mogelijkheden van verschillende kassasystemen en software. De digitale kassa van Janssens Kassasystemen is een breed inzetbare oplossing binnen uw winkel of horecabedrijf.

Het is belangrijk dat uw digitale kassa een geïntegreerd onderdeel is van uw financiële administratie en logistieke proces. Wij gaan graag een gesprek met u aan, om u zo te helpen met het vervullen van al uw wensen op het gebied van horeca- en winkel automatisering.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag