RETAIL AUTOMATISERING

RETAIL AUTOMATISERING

Service en eenvoud samengevoegd in de TRIPOS RETAIL KASSASYSTEMEN

“De beste versie van eenvoud!: kassasystemen die meedenken met de retailer én consument”

Met Tripos hebben wij het perfecte kassasysteem in handen. Wij vormen het naar elke behoefte en daarmee hebben wij de mogelijkheid om meerdere branches te voorzien in een kassasysteem. U als ondernemer kan het misschien wel weten hoe moeilijk het is om het perfecte kassasysteem te vinden voor uw onderneming. Met Tripos heeft u een betaalbare en vol geautomatiseerde kassa tot uw beschikking. Klik op uw branche en kom meer te weten over wat Tripos voor u kan betekenen.

Bent u nu al enthousiast? Neem direct contact met ons op via onderstaande link.

Neem contact op

TRIPOS BAKKERIJ

De croissantjes zijn gebakken, de broden staan klaar om gesneden te worden en de klanten staan in de rij. Het enige wat rest is dat er snel en gemakkelijk wordt afgerekend. Met Tripos bent u gelijk ontzorgt, want snelheid en efficiëntie staat voorop. Neem een kijkje bij Tripos Bakkerij en zie wat het voor u kan betekenen.

 

TRIPOS SLIJTERIJ

Veel klanten van u willen uw advies. U bent namelijk degene met de kennis in en huis en kan de klant alles vertellen over die heerlijke rode wijn. Of het nu een Malbec of een Rioja is, dat maakt niet uit. Waar de klant vol van is, dat is wat telt. Neem een kijkje bij Tripos Slijterij en bekijk of dit systeem iets voor u kan betekenen.

 

TRIPOS STOMERIJ

Terwijl uw klant al het goed neerlegt op uw balie staat u gereed om alles te voorzien van een nummer. Dit komt automatisch uit de bon- en/of hydroprinter. Uiteindelijk geeft u nog een afhaaldatum aan en de klant is geholpen. Zo simpel als u het leest, zo willen wij dat het gaat in uw onderneming. Klik op ‘meer informatie’ en kijk of Tripos u kan voorzien in uw behoeftes!

 

TRIPOS SCHOENMAKERIJ EN SLEUTELSERVICE

Handgeschreven, gekleurde bonnetjes. De ouderwetse manier van het registeren van de reparatie. U schrijft er nog een afhaaldatum op en de klant kan er vanuit gaan dat reparatie wordt uitgevoerd. Maar dit kost teveel tijd. Met Tripos gaat alles efficiënter en sneller en kan u de volgende klant weer helpen. Klik op ‘meer informatie’ en kijk wat Tripos voor u kan betekenen.

 

TRIPOS SUPERMARKT

Snelheid bij het afrekenen staat centraal in de supermarkt. Er staan namelijk meerdere klanten in de rij. Tripos helpt u met het efficiënt en onbezorgd afrekenen en is ideaal voor de ‘kleine’ retail ondernemer. Neem een kijkje bij Tripos Supermarkt en ervaar zelf wat het voor in uw zaak kan betekenen.

 

TRIPOS SPORT- & BEDRIJFSKANTINE

In een korte periode (pauze wedstrijd of lunch) krijgt u in één keer te maken met veel doorloop. Iedereen wil zijn snack of broodje hebben en moet worden afgerekend. Snelheid en een simpele lay-out zonder al te veel knoppen zorgen voor deze snelle afhandeling. Klik op ‘meer informatie’ om te kijken of Tripos past in uw onderneming.

 

RESOLUT

Resolut bestaat uit stabiliteit, snelheid en gebruiksgemak. Het component die daaraan toegevoegd wordt om tot buitengewoon tevreden klanten te komen is innovatie. Dit is van belang voor een continue ontwikkeling. Het kassasysteem functioneert op verschillende devices en wordt bedient zoals men van een tablet of smartphone gewend is.

  • sponsor-6

Kassasysteem retail

Een kassasysteem is veel meer dan alleen geld in het laadje brengen. Een kassasysteem in de winkel helpt je als retailer te sturen op de bedrijfsvoering, het geeft je overzicht in wat binnenkomt en wat er veranderd moet worden. Het vergemakkelijkt een stuk administratie en brengt de voorraad in beeld, daarnaast draagt het bij aan de klantvriendelijkheid en transparantie naar de klant toe, doordat er vaak precies getoond wordt aan de klant wat er aangetikt wordt op de kassa.

Tripos retail kassasystemen

Met Tripos hebben wij het perfecte kassasysteem voor detailhandel in handen. Wij vormen het naar elke behoefte en daarmee hebben wij de mogelijkheid om meerdere branches te voorzien in een kassasysteem. U als ondernemer kan het misschien wel weten hoe moeilijk het is om het perfecte kassasysteem te vinden voor uw onderneming. Met Tripos heeft u een betaalbare en vol geautomatiseerde kassa tot uw beschikking. Voor verschillende branches is een Tripos retail kassasysteem zeer geschikt. Bekijk de mogelijkheden door op onze site naar jouw branche te zoeken, waar we ons advies over zullen geven.

Welke retail kassasysteem past bij u?

Een kassasysteem voor retail moet passend zijn bij uw bedrijf. Het moet namelijk een tool zijn om het managen te vergemakkelijken. Een retail kassasysteem brengt onder andere voorraad in beeld, maar ook winst en als je over meerdere vestigingen beschikt, kan het ook iedere vestiging, medewerker of ieder moment opnemen, waar je dan weer informatie uit kunt halen om tijdig te sturen in uw bedrijf. Bij Kassasystemen kunt u terecht voor retail kassasystemen, maar ook voor detailhandel en horeca.

Sparren met één van onze adviseurs

Heeft u vragen over een kassa kopen voor uw winkel? Of u nu beschikt over een eigen bakkerij, een stomerij, een supermarkt, een sport- en bedrijfskantine, een kassasysteem in de schoenenwinkel of een kassa in de kledingwinkel, voor iedere situatie hebben we een passend systeem. We geven u graag informatie en advies, u kunt ook via onze pagina een demonstratie aanvragen, zodat u gelijk op de hoogte bent van de werking van een kassa voor de detailhandel. Neem dus gerust contact met ons op, we staan met alle plezier voor u klaar!

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag