Tablet kassa

Tablet kassa

Via uw browser een directe connectie met de Tabletkassa

“Op alle plekken mobiel af kunnen rekenen of uw systeem uitlezen?…benut de mogelijkheden van moderne devices.”
Voor wie:
 • Voor de horeca, catering en (sport)kantine die een voorkeur hebben voor mobiliteit.
3 redenen waarom:
 • Overal ter wereld toegang tot uw omzetten
 • Overzichtelijk en eenvoudig te bedienen
 • Modern en zakelijk

 

3 belangrijke kenmerken:
 • Creëer eenvoudig 8 mobiele betaalpunten binnen 1 licentie
 • Altijd en overal realtime toegang via uw browser
 • Te koppelen aan uw huidige apparatuur

1 of 8 afrekenpunten, dit kost u niets extra’s

DE VOORDELEN VAN EEN IPAD KASSA
 • U koopt één Tabby-printer en kan tot 8 kassasystemen voor de tablet, gratis zelf koppelen
 • Voor lage kosten een of meer geautomatiseerde (touch)systemen
 • Hardware van de kassasystemen bepaalt u zelf, dit kan dus een eigen tablet, telefoon of PC zijn
 • Artikelen gemakkelijk zelf bij te programmeren en aan te passen
 • Diverse omzetrapportages die u eenvoudig kunt exporteren en uitprinten
 • Scannen van eigen barcodes mogelijk
 • 8 gelijktijdige gebruikers (kassa’s, handhelds)
 • 10.000 artikelen
 • Realtime dashboard
 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden (omzet, winst, hoeveelheid) • Voorraadbeheer en voorraadrapporten
 • E-mailrapport-functie
GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

Het Ipad kassasysteem is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen. Het systeem werkt intuitief en behoeft nauwelijks uitleg voor uw personeel. Met het kassasysteem van de Ipad kunt u snel en accuraat aan de slag met afrekenen. Als manager kunt u real time (over de hele wereld) zien hoe uw omzetten ervoor staan.

De Sam4s Tabby beschikt over een uitgebreid dashboard met alle omzetgegevens. Hierdoor houdt u altijd overzicht en grip. Dat is wel zo fijn.

LAGE KOSTEN

Het Ipad kassasysteem is een prima oplossing met lage kosten. De ipad kassa is geschikt voor alle apparaten die beschikken over een browser (internetscherm). Hierdoor is bestaande hardware ook in te passen en realiseert u in een handomdraai een nieuwe werkplek voor het afrekenen. Dit kan zowel met een bestaande tablet als met een nieuwe terminal.

BONPRINTER MET COMPLEET SYSTEEM

Met uw terminal (touchscreen kassa) kunt u middels uw browser (Google Chrome, IE of Firefox) inloggen op de bonprinter via een lokaal netwerk. U kunt de terminal ook rechtstreeks aansluiten middels een ethernet aansluiting. Na het inloggen kunt u direct beginnen met registereren. Elk apparaat met een browser is geschikt om met de Ipad kassa af te rekenen. Kortom, in drukke tijden kunt u makkelijk opschalen zonder bijkomende kosten!

RANDAPPARATUUR

De Ipad kassa is te koppelen met onder meer keukenprinter, barcodescanner, kassalade en klantendisplay.

 

subpage-5

Neem contact op

Tablet kassa

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk iPad of tablet kassasysteem om direct mee aan de slag te gaan, die toegankelijk is en welke simpel is in gebruik? Bekijk dan eens ons assortiment. Want een kassa is niet zomaar een kassa, tegenwoordig is een tablet kassa de musthave voor elke onderneming. De tablet kassa’s zijn geschikt voor elke sector, te denken aan de horeca, de retail, de publieke sector, de zorg of voor op de golfbaan. De touchscreen kassa is een toepassing die meegaat met de technologische ontwikkelingen. We vertellen u graag meer over deze toepassing!

Hoe werkt een ipad of tablet kassa?

De iPad kassa is ingebouwd in een klein apparaatje. Dat wil zeggen dat de afrekensoftware zich bevindt in een lokale ‘cloud’. Deze Sam4s Tabby SL-Box is via uw netwerk te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal. U kunt maximaal acht verschillende apparaten koppelen aan het systeem zonder extra licentie. Zo kunt u eenvoudig het systeem uitbreiden en diverse, mobiele afrekenpunten creëren. Naast de technische voordelen, neemt een tablet kassa ook werkzaamheden rondom uw onderneming uit handen. Door middel van de tablet kassa is het mogelijk om diverse omzetrapportages te exporteren en uit te printen. Daarnaast is het mogelijk om 10.000 artikelen in het systeem te importeren en u kunt daarbij gebruik maken van uw eigen barcodes. Op deze manier kunt u direct gebruik maken van een snelle kassa, met uw bestaande collectie.

Janssens Kassasystemen levert onder andere tablet kassa’s

Bij Janssens zijn we al sinds 1981 dé expert op het gebied van kassasystemen. En we bieden maatwerk en totaaloplossingen, die aansluiten bij uw wensen. Hier bent u aan het goede adres voor de aankoop, de service en het onderhoud van de kassasystemen. Wilt u een tablet– of winkel kassa kopen, een kassasysteem voor de horeca of bent u op zoek naar een retail kassa? Dat kan allemaal bij ons! We gaan voor u aan de slag om een oplossing op maat te maken. Door onze ruime ervaring en expertise in zowel kassasystemen alsmede de horeca en retail branche, beschikken we over een krachtig aanbod en kunnen we altijd de beste producten adviseren.

Welke service ontvangt u van Janssens Kassasystemen bij de aanschaf van een tablet kassa?

Naast onze service op de webshop bieden we ook diverse diensten aan. Zo kunt u bij ons gebruik maken van trainingen voor uw tablet kassa op onze locatie in Nijmegen. We komen daarnaast ook graag langs om een demonstratie te geven, zodat u precies weet hoe uw nieuwe tablet kassa werkt. Daarnaast kunt u ook altijd bij ons terecht voor service en support. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor ondersteuning. Bij ondersteuning heeft u eerst contact met een ervaren monteur om naar de beste oplossing te zoeken. Mocht dit niet lukken, dan nemen we het kassasysteem van de tablet kassa op afstand over om het op te lossen. U leest het, we hebben altijd een passende oplossing!

De mogelijkheden voor uw tablet kassa

Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen en sparren over de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen? U kunt contact met ons opnemen door te bellen of door een mail te sturen. We adviseren u graag over de mogelijkheden en de toepassingen van de verschillende kassasystemen en software ontwikkelingen. Benieuwd naar wat onze oplossingen u kunnen bieden? Neem dan contact op zodat u de mogelijkheden kunt bespreken. Heeft u al gevonden waar u naar zocht? Dan is het eenvoudig om een bestelling te plaatsen. U kunt uw bestelling afronden in onze veilige betaalomgeving. Tijdens het verzenden is uw bestelling verzekerd en u kunt uw bestelling binnen 3 dagen verwachten.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag