Software Oplossingen

Software Oplossingen

Investeren in een maatwerk Kassa software programma

“Ontbrekende functies gevonden binnen uw huidige kassasysteem?…wij leveren maatwerk naar absolute tevredenheid!”
NOSTRADAMUS

De kunst van horecabedrijfsvoering is regisseren in plaats van improviseren. Hoeveel personeel is nodig op drukke dagen? Wanneer vinden die drukke dagen plaats? Zijn de juiste krachten ingeroosterd? Haalt u voldoende rendement uit uw menusamenstelling? Met Nostradamus – dé Horecaplanner voert u met gemak de regie over uw bedrijf.

WEBSHOP HORECA KOPPELING

In de fashion, maar ook horeca is een webshop of online eten bestellen niet meer weg te denken, presenteer uw producten online en vindt nieuwe klanten die u anders niet zou hebben. Laat uw vaste klanten hun bezoek aan uw winkel voorbereiden, laat zien wat er nieuw op voorraad is (direct gekoppeld aan uw kassa systeem).

  • sponsor-5
  • sponsor-3
  • sponsor-6
UNTILL WEBMANAGMENT

Net als onze andere producten is unTill Webmanagement ontwikkeld om het u als horecaondernemer net iets makkelijker te maken. Het is een compleet managementpakket dat direct inzicht geeft in uw bedrijfsvoering. Vanaf iedere pc met internettoegang kunt u op elk gewenst moment ‘real-time’ rapportages inzien. Door middel van een gebruiksvriendelijke interface kunt u deze zelf samenstellen. Inzichtelijke diagrammen geven u een helder beeld van uw omzet- en andere gegevens.

  • sponsor-3
BLACKBOX

De fiscale module CleanCash SC-B, ook wel de “zwarte doos van de horecasector” genoemd, is de nieuwe controlemodule die verplicht wordt voor alle horecazaken in met name België.

  • sponsor-3
KEUKENSCHERMEN

Een nieuwe manier van werken in de professionele keuken. Geen koppeling met de kassa maar een verlengstuk daarvan. Het kassasysteem en het keukenscherm zijn één.

  • sponsor-3
WEBSHOP RETAIL KOPPELING

Ontwikkelen en integreren van complete webshops of integratie met uw bestaande webshop met StoreContrl… of u nu kiest voor een standaard webshop met een relatief lage investering of een volledig op maat.

  • sponsor-5

Kassasoftware

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar de laatste decennia in rap tempo op. En deze techniek is onlosmakelijk verbonden met succesvol ondernemen. Dus bent u met uw bedrijf aan het vernieuwen? En bent u toe aan een nieuw kassasysteem? Door middel van kassa-automatisering maken wij gebruik van standaard software die wij op maat en wens van u tot in de puntjes opleveren, u zult hier nooit alleen in staan. Wij hebben speciale modules ontwikkelt om een goede wenseninventarisatie te kunnen filteren om verassingen achteraf te voorkomen, u wilt toch ook duidelijkheid?

Onze dienstverlening met betrekking tot kassasoftware

Behalve onze standaard kassasoftware zoals unTill webmanagement en StoreContrl leveren wij veel aanvullende diensten zoals Nostradamus en Webshop kassa koppelingen. Ook zijn totale maattrajecten voor ons niet vreemd, bij diverse gemeentes en overheidsinstellingen leveren wij kassasoftware op maat. En veel belangrijker nog: zij zijn hier zeer tevreden over. Uiteraard ligt uw investering in kassasoftware vooraf vast; u komt niet voor onverwachte kosten te staan. Waarom kiezen voor Janssens Kassasystemen? Omdat we al sinds 1981 dé expert zijn op het gebied van kassasystemen, omdat we experts zijn op het gebied van maatwerk kassa software en totaaloplossingen en omdat we een krachtig aanbod van kassasystemen voor elke branche kunnen leveren. Daarnaast bieden we uitmuntend snelle support en geven we professioneel advies aan onze klanten.

Onze missie: kassasoftware met logistiek

Janssens kassasystemen is een deskundige in horeca- en winkel automatisering, reeds meer dan 30 jaar. Onze kwaliteiten liggen op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service. Daarnaast verzorgen we volledige kassa software en kassasystemen. Met al uw wensen kunt u bij ons terecht, of het nou gaat om eenvoudige kassa software of een complex afrekensysteem. Janssens Kassasystemen zorgt voor automatisering in de retail- en horecabranche. Bij ons bent u aan het goede adres voor verschillende kassasystemen. De kassa software van Nostradamus is bijvoorbeeld geschikt voor horecabedrijfsvoering. Hiermee kan inzichtelijk worden gemaakt wanneer de drukke dagen plaats vinden, of de juiste krachten op de juiste dagen zijn ingepland en of er genoeg rendement wordt gehaald. Daarnaast kunt u ook met de kassa software van unTill webmanagement uw voorraad automatisch koppelen. Met deze systemen worden de meeste werkzaamheden van uw horecaonderneming voor u opgepakt zodat u zich kan concentreren op andere werkzaamheden.

Kassasoftware is mogelijk voor elke organisatie

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Dan komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Hiervoor besteden we aandacht aan voorraadbeheer, klantenbeheer en andere belangrijke zaken die voor uw organisatie relevant zijn. Onze adviseurs leveren advies op maat en zoeken samen met u naar de beste kassa software combinatie. Naast deze service staan we ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar voor support. Mochten er onverhoopt problemen voordoen, dan staat u in direct telefonisch contact met een ervaren monteur. Mocht dit niet helpen, dan gaat een monteur op afstand of op locatie aan de slag om de problemen voor u op te lossen. Op deze manier ondervindt u weinig hinder van eventuele problemen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan u graag te woord.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag