Golf

Golfbaan Oplossingen

Exclusiviteit en overzicht met de veelzijdigheid van de Golfbaan oplossingen

“Met één ledenpas alle betaal en gebruiksgemakken binnen handbereik…er is nog méér mogelijk!”
Voor wie:
  • Voor golfbanen voorzien van horeca, recreatie & administratieve doeleinden
3 redenen waarom:
  • 1 Ledenpas regelt alles
  • De managementoplossing voor de golfbaan
  • Razendsnel en trefzeker
3 belangrijke kenmerken:
  • Leden kunnen via een app opwaarderen en betalen
  • Synchroniseren met software pakketten
  • Wifi onafhankelijk gebruiksgemak

Golf en het unTill Hospitality Service systeem

Hoe gaat het in zijn werk? Het unTill systeem communiceert over alles wat er speelt binnen de golfbaan. Zo bent u precies op de hoogte van alle ontwikkelingen. De leden van uw golfclub gebruiken 1 pas voor alles. Van slagboom tot de starttijd en van bitterbal tot de golfballenautomaat. Zowel u als uw leden zien exact wat er gebeurd. Via uw eigen app kan een kaarthouder gemakkelijk opwaarderen en afrekenen. Eén complete betaaloplossing, van de horeca tot de receptie, de shop en de drivingrange. Wij zetten graag een aantal voordelen van dit systeem voor u op een rijtje:

  • Koppeling met diverse golfpakketten en boekhoudsystemen
  • Makkelijk te beheren en efficiënt passen systeem voor leden
  • Duidelijke app voor uw kaarthouders vooral zowel opwaarderen als betalen.

Onze golfbaanoplossing blaast uw bedrijf nieuw leven in. Het systeem is bedieningsvriendelijk, razendsnel en bedrijfszeker. Dankzij ons systeem behaalt u beslist een hoger rendement. Ogenblikkelijk een inzicht in gedetailleerde financiële rapporten is geen enkel probleem meer. Wij bieden dé managementoplossing voor uw golfbaan.

Specialist in kassasystemen en toebehoren

Bij ons kunt u al vanaf 1981 terecht voor kassa’s, kassasystemen en service en onderhoud ervan. Janssens Kassasystemen is uw professionele unTill dealer. Wij leveren unTill op maat, zodat het aansluit op uw persoonlijke wensen en zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Dankzij ons kassasysteem weet u exact wanneer en op welke wijze uw klanten geld uitgeven en kunt u gewoontes van uw golfers gemakkelijk in kaart brengen. Heeft u een vraag over ons unTill systeem? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Neem contact op

Wanneer u op zoek bent naar een een bepaalde kassa of een kassasysteem, is het erg belangrijk om kritisch te zijn. De kassa is een belangrijk onderdeel in het gehele afrekensysteem. Er vinden continu ontwikkelingen plaats op het gebied van kassa-automatisering. Voornamelijk wanneer uw organisatie continu in beweging is, geven deze ontwikkelingen nieuwe mogelijkheden. Janssens Kassasystemen helpt u wanneer u op zoek bent naar een kassasysteem in de Golf branche. Veiligheid, snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid staan voorop.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag