Zorgkassa

Zorgkassa

Geen beperkingen bij het automatiseren in de zorg met de Zorgkassa

“Afrekenen met picto’s voor mensen met een beperking mogelijk maken…wij denken en ‘visualiseren’ mee”
Voor wie:
  • Voor zorginstellingen en werkplekken voor mensen met een beperking. Zij leren ‘visueel’ afrekenen.
3 redenen waarom:
  • Visueel gebruik van picto’s
  • Ondersteunende communicatie
  • Reeds een succes bij Brownies & Downies
3 belangrijke kenmerken:
  • Eenvoudig stapsgewijs afrekenen
  • Op maat ingericht gericht op hulpvragen
  • Ontzorgend en ondersteunend

Beperkt in afrekenen

 NOW !

genomineerde kassaoplossing

Onder de naam “Touch4All” is unTill® internationaal genomineerd als kassaoplossing voor medewerkers met een verstandelijke beperking. Wij introduceren daarom graag onze zorgkassa. U kunt zelf bepalen welke informatie wordt weergegeven bij gebruik van de zorgkassa. Door doelgroepgerichte aanpassingen is het mogelijk dat mensen met een beperking kunnen werken met ons unTill kassasysteem.

Voordelen UnTill zorgkassa

Het unTill kassasysteem onderscheidt zich in vele opzichten. Dankzij de dynamische database waarin alle gemaakte transacties worden opgeslagen, kunt u snel een gedetailleerd overzicht inzien van de financiële rapportages. Onze zorgkassa’s zijn uitermate gemakkelijk te bedienen, razendsnel en erg overzichtelijk. Dankzij dit automatiseringssysteem kan op een eenvoudige wijze de zorg voor instellingen, restaurants en andere horeca gerelateerde branches worden gedragen.

Selfsupporting kassasysteem

De zorgkassa beschikt over een Windows besturingssysteem. U kunt hiermee gemakkelijk zelf producten aanmaken, specifieke opties selecteren en prijzen wijzigen. Doordat het systeem compleet selfsupporting is, bent u in staat snel te reageren bij problemen van uw zorgkassa. Tevens is onze unTill zorgkassa uitermate stabiel, ze werken namelijk zonder centrale database of server. Elke zorgkassa draait zelfstandig en synchroniseert elke 15 seconde haar gegevens met andere kassa’s.

Essentiële levensvaardigheden

Zorgkassa’s zijn ook goede hulpmiddelen voor het aanleren van essentiële levensvaardigheden, zoals probleemoplossing, omgaan met geld en het aangaan van gezonde relaties. Via interactieve activiteiten en groepsdiscussies kunnen mensen leren hoe ze beslissingen kunnen nemen en die kennis in hun dagelijks leven kunnen toepassen. Dit soort ondersteuning kan mensen ook helpen hun eigenwaarde op te bouwen door hen de kans te geven hun eigen leven in handen te nemen en in hun eigen tempo nieuwe vaardigheden te leren.

Verbeterde levenskwaliteit

Tot slot kan de toegang tot een zorgkassa de levenskwaliteit van iemand met een verstandelijke beperking aanzienlijk verbeteren. Met persoonlijke aandacht van ervaren professionals krijgen mensen de kans om emotioneel en sociaal te groeien, terwijl ze de nodige middelen krijgen om hun volledige potentieel te bereiken. Dit soort toegewijde steun door de zorgkassa, kan het mensen helpen vertrouwen in zichzelf te krijgen en een gelukkiger en gezonder leven te leiden op hun eigen voorwaarden.

Al met al biedt toegang tot een zorgkassa tal van voordelen voor mensen met een verstandelijke beperking, waaronder toegang tot hulpmiddelen en ondersteuning, het leren van essentiële levensvaardigheden, evenals een verbeterde kwaliteit van leven in het algemeen. Door gebruik te maken van deze zorgkassa kunnen mensen onafhankelijker worden en tegelijkertijd zelfvertrouwen opbouwen door zinvolle interacties binnen hun gemeenschap.

Neem contact op

Een kassa is een belangrijk onderdeel in een compleet afrekensysteem. Bij de keuze van een kassa kan je niet kritisch genoeg zijn. Uw organisatie is altijd in beweging en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kassa-automatisering bieden nieuwe mogelijkheden. Janssens Kassasystemen voorziet u van de oplossingen op het gebied van een kassasysteem voor in de zorg , die passen bij uw manier van werken. Snelheid, eenvoud, efficiënt werken, betrouwbaarheid en veiligheid staan daarbij voorop.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag