HORECA

HORECA AUTOMATISERING

  • overzichtelijk

  • rapportages

  • plannen & reserveren

  • inkopen & koppelingen

Flexibel gebruiksgemak in de HORECA AUTOMATISERING

“Personeel inwerken?…5 stappen om een chocomel met slagroom af te rekenen…niet nodig!”
untill kassasysteem

De kassa-oplossing op maat voor iedere situatie. Indrukwekkende functies, bewezen kwaliteit, sprekende referenties.

  • sponsor-3
Tripos food

Het Tripos kassasysteem beschikt over een gezonde dosis nuchterheid, uitstekend inzetbaar voor de ‘kleine’ horeca ondernemer. Tripos levert de traditionele eenvoud van de welbekende casio systemen, in een moderne jas.

 

Tablet kassa

Deze Sam4s Tabby is via uw netwerk te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal. U kunt het systeem eenvoudig uitbreiden en diverse (mobiele) afrekenpunten creëren.

  • dev_2
  • dev_3
  • dev_1
untill basic

Horeca kassa kopen? Voordelig instappen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. unTill Light groeit met u mee.

  • sponsor-3

KASSA SYSTEEM VOOR DE HORECA? ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Net zoals in vele andere branches het geval is, is ook in de horeca het contact met de klanten essentieel. Het contact maakt of breekt namelijk de ervaring die klanten aan een bezoek aan uw horecazaak overhouden. Wanneer zij het contact als onprettig en/of negatief hebben ervaren, zullen zij minder snel geneigd zijn om nog eens terug te komen naar uw zaak. Maar wanneer zij daarentegen zeer positief te spreken zijn over het contact, kunt u ze op den duur wellicht aan uw groep met vaste, terugkerende klanten toevoegen. En dat wilt u natuurlijk! Dit contact bestaat uit vele aspecten. Worden uw klanten vriendelijk te woord gestaan door uw personeel? Worden ze snel en goed geholpen? Maar ook: verloopt het afrekenen snel en makkelijk?

Een eenvoudig te bedienen kassa voor de horeca maakt dat het afrekenen snel en makkelijk verloopt. Dat is zowel voor u als voor de klant erg fijn. Het voorkomt dat klanten lang moeten wachten voordat ze kunnen afrekenen en daardoor de frustraties aan beide kanten hoog oplopen. Uw klanten zijn misschien wel met het openbaar vervoer en kunnen door een haperend en traag kassasysteem net hun trein mislopen. En ook uzelf, als horecaondernemer, wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer verder kunnen. Het automatiseren van uw kassasysteem horeca kan zo mooi bijdragen aan de klanttevredenheid. Wilt u ook graag kassa systemen voor de horeca kopen? Ontdek dan snel welke mogelijkheden Janssens Kassasystemen biedt. Wij informeren u graag over de verschillende opties en staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

KASSA SYSTEEM VOOR HORECA AFGESTEMD OP UW ONDERNEMING

Wilt u uw horecaonderneming automatiseren? Wilt u sneller en efficiënter kunnen werken? Dan bent u bij Janssens Kassasystemen aan het juiste adres! Want wij bieden u de oplossing waar u naar op zoek bent naar unTill kassa systemen voor de horeca. Dé marktleider als het gaat om flexibiliteit. We brengen graag uw eisen en wensen in kaart, zodat we u kunnen helpen bij het vinden van een eenvoudig kassasysteem voor de horeca. Wij snappen dat het soms even kan duren, voordat u het perfecte kassasysteem horeca voor uw bedrijf heeft gevonden, daarom zijn wij erg flexibel. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om in een later stadium alsnog te wisselen van kassasysteem.

De zoektocht naar een nieuwe geschikte horeca kassa lijkt misschien onbegonnen werk. Iets wat u graag nog even uitstelt. Maar met onze ervaring in de horeca en kennis van kassasystemen weten wij echter precies wat u nodig heeft. Al onze unTill horeca kassasystemen zijn daarom gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en betrouwbaar. Ze geven een duidelijk inzicht in uw rapportages en dat allemaal tegen een zeer gunstige prijs! Kortom een horeca kassa waarbij afrekenen voorop staat zonder onnodige en ingewikkelde functies. U wilt immers op een snelle en overzichtelijke manier uw gasten bedienen. Hierdoor worden er minder fouten gemaakt. Dit levert minder stress op onder het personeel en zorgt ervoor dat uw klanten tevreden vertrekken. Onze unTill horeca kassasystemen zijn ontwikkeld voor en door mensen met praktijkervaring en zijn hierdoor erg gebruiksvriendelijk.

BESTE KASSASYSTEEM HORECA VOLLEDIG GEÏNTEGREERD

Wij snappen dat u als horecaondernemer hoge eisen stelt aan uw horeca kassasysteem. Het is immers een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse bedrijfsvoering. Het systeem moet intuïtief werken waardoor elk personeelslid de kassa’s kan bedienen. Ook is een touchscreen vaak gewenst om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Naast het dagelijkse gebruik is tevens het aanpassen van de kassasoftware horeca een belangrijk aandachtspunt. U wilt immers eenvoudig gerechten en de bijbehorende prijzen kunnen aanpassen wanneer u de menukaart wijzigt. unTill, hét kassasysteem voor de horeca, biedt het u allemaal! Met unTill koppelt u gemakkelijk alle systemen die momenteel al in uw zaak aanwezig zijn. En dat is nog niet alles: u bent altijd verzekerd van een back-up. U hoeft dus niet bang te zijn dat u op een gegeven moment niet verder kunt werken.

NOSTRADAMUS: VOLLEDIGE ONDERSTEUNING BIJ UW BEDRIJFSVOERING

Indien u behoefte heeft aan meer dan alleen een horeca kassasysteem, helpen wij u graag verder met de handige Nostradamus software. Deze software ondersteunt u in de dagelijkse bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld bij het inplannen van uw horecapersoneel en het inplannen van uw reserveringen. Ook kan de Nostradamus software u ondersteunen bij de inkoop. Door gebruik te maken van deze software bent u dus in staat om u volledig te richten op het klantcontact. Want onze horeca kassasystemen ondersteunen u in de bedrijfsvoering en geven u meer tijd voor uw klanten. Zo kunt u zich richten op datgene wat het belangrijkst is!

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Bent u benieuwd geraakt naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Wilt u graag wat meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden wat betreft onze horeca kassa’s? Neem contact op. Dit kan natuurlijk telefonisch, maar u kunt ook een mailtje sturen. Daarnaast is het mogelijk om een demonstratie aan te vragen. Onze medewerkers helpen u maar al te graag verder!

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag