Casio kassa

Casio kassa

TRADITIONELE KASSA’S VAN JANSSENS KASSASYSTEMEN

Wanneer u behoefte heeft aan eenvoudige kassa’s zonder allerlei specifieke wensen, kunt u ook terecht bij Janssens Kassasystemen. Wij kunnen u voorzien van allerlei informatie. Wij ondersteunen ook de aanschaf van deze betrouwbare kassasystemen. Een Casio kassa is één van de merken die Janssens Kassasystemen levert.


Casio kassa en kassasystemen

Casio is een producent van kassa’s en afrekensystemen. Casio heeft in meer dan 100 landen vele jaren praktijkervaring en is als geen ander in staat de wensen van haar klanten zo te realiseren. Zo komt Casio met de Casio kassa die perfect bij uw onderneming past. De Japanse cultuur, de strenge productiecontroles en de duurzaamheidtesten staan er voor borg dat iedere Casio kassa er mooi uitziet, gebruiksvriendelijk is een hoogstaande kwaliteit heeft.

Dit alles doet Casio door middel van een netwerk van kassadealers en daar is Janssens Kassasystemen er één van. Daarnaast kunnen wij de kassa ook voor u programmeren. Bijvoorbeeld Nederlandstalig maken, BTW percentages instellen en de koppeling van een naam voor boven in de kassabon. Wilt u hier meer informatie over, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De Casio-collectie

Wanneer u een Casio kassa wilt kopen, huren of leasen, heeft u een geruime keuze. Op dit moment heeft Janssens Kassasystemen acht soorten Casio Kassa’s in haar assortiment:

  • Casio kassa SE-S3000M;
  • Casio kassa SE-S400M;
  • Casio kassa SE-G1 ROZE;
  • Casio kassa SE-C3500M;
  • Casio kassa SE-C450M;
  • Casio kassa SE-S100M;
  • Casio kassa SE-G1 WIT;
  • Casio kassa SE-G1 ZWART.
Janssens Kassasystemen

Janssen Kassasystemen is al meer dan dertig jaar specialist in horeca- en winkel automatisering. Wat uw wensen ook zijn: één eenvoudige kassa of een geavanceerd afrekensysteem. Janssens Kassasystemen leveren maatwerk oplossingen waarop u kunt vertrouwen. Neem een kijkje op de site, met een compleet overzichtelijk kassa aanbod. Inclusief duidelijke en aantrekkelijke prijzen

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag