De afrekensystemen van janssens kassasystemen

De afrekensystemen van janssens kassasystemen

Het maakt niet uit of u werkzaam bent in de horeca of retailbranche, Janssens Kassasystemen biedt u altijd oplossingen op maat. Het assortiment aan afrekensystemen is erg uitgebreid, zo kunnen we inspelen op de wensen van al onze klanten. Wij bieden niet alleen onze producten aan, wij adviseren u graag ook over andere zaken omtrent afrekensystemen. Wij bieden verschillende systemen aan: Traditionele kassa’s, de iPad kassa, horeca automatisering en StoreContrl winkel.


Traditionele kassa

Bent u op zoek naar een eenvoudige kassa, bij Janssens Kassasystemen bent u aan het goede adres. Wij voorzien u graag van informatie, om zo een goede keuze te maken. Wij ondersteunen graag de aanschaf van onze betrouwbare afrekensystemen. Wij bieden twee soorten merken aan: Casio en Sam4s kassa’s.

iPad kassa

Deze kassa is ingebouwd in een bonprinter. De afrekensystemen voor de iPad is makkelijk bereikbaar. Dit kan via uw draadloze netwerk met een smartphone of tablet. Dit systeem voor de iPad wordt Sam4s genoemd. Het voordeel van een iPad kassa is, dat u acht verschillende apparaten aan deze kassa kan koppelen.

Horeca automatisering

Als u uw horecabedrijf wilt automatiseren, helpt Janssens Kassasystemen u graag. Wij bieden verschillende oplossingen. Dit doen wij met UnTill of UnTill light, geheel afhankelijk van uw wensen. Wanneer u behoefte heeft aan meer dan afrekensystemen, helpen wij u graag verder. Zo helpt Janssens Kassasystemen u met roostering, reserveringen en zelfs met de inkoop. Zo eenvoudig is het.

StoreContrl winkel

StoreContrl is een systeem voor in elke winkel. Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent. De StoreContrl winkel is gebruiksvriendelijk, zorgt voor stabiliteit, biedt overzicht en is eenvoudig.

Kijk op onze website voor meer informatie, of neem contact met ons op.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag