Kassasysteem voor in de winkel

kassasysteem voor in de winkel

Wanneer u een keuze maakt voor een bepaalde kassa of kassasysteem voor in de winkel is het belangrijk om erg kritisch te zijn. Een kassa is namelijk een belangrijk onderdeel in een algeheel afrekensysteem. Er vinden continu ontwikkelingen plaats op het gebied van kassa-automatisering. Deze geven nieuwe mogelijkheden voor een organisatie die continu in beweging is. Janssens Kassasystemen helpt u op het gebied van een kassasysteem voor in de winkel. Veiligheid, betrouwbaarheid, snelheid en het efficiënt werken staat bij Janssens Kassasystemen altijd voorop.

 

 

 

Uw winkel automatiseren

Vindt u het belangrijk om uw winkel te automatiseren? Dan hebben wij dé oplossing en marktleider voor een winkel kassasysteem: UnTill. Wij luisteren naar uw wensen, om vervolgens uw behoefte in te vullen voor een winkel kassasysteem. Dit doen wij met de volwaardige UnTill of UnTill light. Wij vinden het belangrijk dat u ten alle tijden kunt groeien als bedrijf. Wanneer u meer dan één behoefte heeft, helpen wij u graag verder. Het winkel kassasysteem helpt u met het onder andere plannen van uw personeel, reserveringen en de inkoop. Zo simpel kan het zijn!

Kassasysteem voor uw winkel

Net als bij de horeca kassa heeft het kassasysteem voor de winkel een grote invloed op het bedrijfsproces voor vele retail organisaties. Naast het registreren van de kassa-omzet en de verkoop van artikelen, worden de kassasystemen in de winkel ook gebruikt voor logistieke en kassabeheertaken. Een kassasysteem voor in de winkel heeft verschillende functies:

  • Het registreren van artikelen;
  • Het bijwerken van de winkelvoorraad;
  • Het is een centraal voorraadbeheer;
  • Het geeft bestel-adviezen;
  • Het helpt bij kassapromoties en aanbiedingen;
  • Het zorgt voor prijsbeheer;
  • Het helpt bij artikelimport;
  • De kassacommunicatie met het hoofdkantoor is sneller, gemakkelijker en beter;
  • Het doet kascontroles;
  • Het zorgt voor de inventarisatie van de voorraad

Het belangrijkste is dat de kassa in de winkel een geïntegreerd onderdeel is van zowel de financiële administratie als van het logistieke proces. Janssens Kassasystemen levert oplossingen op maat.

 

Kassasysteem voor een kleine winkel

Wanneer u op zoek bent naar een kassasysteem voor een kleine winkel, bent u bij Janssens Kassasystemen aan het juiste adres. Voor wie een hobbywinkel heeft kan een kassasysteem ook goed doen aan een kleine winkel. Het voordeel van een kassasysteem in een kleine winkel is dat het gemakkelijk afrekenen is en het heeft dezelfde functies zoals prijsbeheer, bestel-adviezen en het centrale voorraadbeheer.

Prijs kassasysteem voor uw winkel

Houdt er rekening mee dat de prijs van winkel kassasystemen vooraf slechts een deel van de vergelijking is. U moet ook rekening houden met zaken als doorlopende ondersteuning en software-updates. Het is beter om te investeren in een hoogwaardig kassasysteem dat jaren meegaat, dan te proberen te besparen op een winkel kassasysteem met een lagere prijs. De prijs van een winkel kassasysteem kan verschillen per kassaoplossing.

Kassasysteem voor uw winkel kopen

De kassasystemen die u bij Janssens Kassasystemen kunt bestellen hebben vele voordelen. Het belangrijkste is dat als u een kassasysteem voor uw winkel wilt kopen, deze een geïntegreerd onderdeel wordt van zowel financiële administratie als het logistieke proces. Daarnaast denken onze consultants altijd met u mee. Bij Janssens Kassasystemen levert oplossingen op maat en kunt u gemakkelijk het juiste kassasysteem voor uw winkel kopen.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag