Resolut

Resolut

Voor de veeleisende ondernemer is Resolut de kassa oplossing

“Heeft u een functionele of veelzijdige uitdaging voor ons? wij garanderen de oplossing binnen dit ‘dynamische’ systeem!”
Voor wie:
  • U bent retailer in de mode, levensmiddelen of een ander branche en op zoek naar een kassa- en voorraadbeheersysteem
3 redenen waarom:
  • Efficiënt en gebruiksvriendelijk
  • Stabiel, overzichtelijk en eenvoudig
  • All-in-one en zeer compleet
3 belangrijke kenmerken:
  • Voorraad-, Product-, en Klantenbeheer
  • Aansturing van bar-, en keuken printers
  • Narrowcasting; digitale presentatie in uw zaak

RESOLUT

De uiterst moderne Resolut kassa software past altijd en is met alles koppelbaar zoals: ERP systemen, E-vouchers, giftcards en spaarsystemen

Resolut bestaat uit stabiliteit, snelheid en gebruiksgemak. De component die daaraan toegevoegd wordt om tot buitengewoon tevreden klanten te komen is innovatie. Dit is van belang voor een continue ontwikkeling. Het kassasysteem functioneert op verschillende devices en wordt bedient zoals men van een tablet of smartphone gewend is. Boven alles staat een uniforme klantbeleving centraal en dit wordt enkel bereikt door online en offline goed met elkaar te integreren.

Al in 2005 werd voor een grote groep Schiphol retailers een touchscreen kassasysteem ontwikkeld voor kassa’s met een bijbehorende backoffice-applicatie. De uitdaging zat in die beginperiode in het feit dat de oplossing in verschillende winkelformules moest werken (mode, drank, sigaretten, souvenirs, sieraden, parfums). Dit dwong ons tot het ontwerpen van een dynamisch datamodel met daarop object georiënteerde functionele modules.
Onze Resolut software is inmiddels binnen vrijwel iedere branche inzetbaar en volledig te configureren. De afgelopen jaren hebben wij een aantal branchespecifieke oplossingen ontwikkelt, waar grote retailketens en andere organisaties waar men betalingen verricht, naar volle tevredenheid mee werken.

Resolut kassasoftware werkt nagenoeg in iedere branche. Middels modules is de perfecte match voor nagenoeg elke organisatie te realiseren. Onze Backoffice software is bij kleine tot middelgrote winkelketens geschikt voor het beheer van de stamgegevens en de voorraad. Voor grotere winkelketens is de backoffice-software geschikt als mid-office tussen het ERP en de kassa’s. Naast (travel) retailers is Resolut tegenwoordig ook goed vertegenwoordigd in de vrije tijd- & toerisme branche en worden onze oplossingen gebruikt door overheden en gemeenten.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag