Restaurant kassa

RESTAURANT KASSA

Een restaurant moet altijd efficiënt en snel kunnen werken. Dit kunt u bereiken met een kassa restaurant van Janssens. Vooral als het gaat om praktische zaken, is het nodig dat er doorgewerkt kan worden. Het afrekenen van bestellingen is hier een goed voorbeeld van. Zodra gasten om de rekening vragen, wilt u ze namelijk zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Kassa’s in allerlei soorten en maten

Wij zijn leverancier van restaurant kassa’s in verschillende soorten en maten. We zorgen er altijd voor dat we onze klanten goed kennen en kassasystemen aanbieden die bij hun behoeftes past. Zowel voor grote restaurantketens als voor lokale barren, bieden we kassasystemen die passen. Neem bijvoorbeeld onze draadloze kassa of onze touchscreen kassa. Met deze systemen maken we het verwerken van een bestelling eenvoudiger voor u.

Restaurant kassa op maat

We begrijpen dat restaurant een kassa op maat willen. Daarom leveren we geen ’standaard’ kassasystemen aan onze klanten. Geen enkel restaurant is namelijk hetzelfde en daar spelen we graag op in. U kunt er dan ook op rekenen dat we een kassasysteem op maar zullen leveren. Aan de hand van uw wensen en situatie, kijken we welke kassa hier het beste op aansluit. We verkopen verschillende merken en beschikken dus altijd over een systeem dat bij u past.

Wat kunt u doen met onze kassasystemen?

U koopt natuurlijk een kassasysteem om bestellingen af te kunnen rekenen. Dit is echter niet het enige wat u kunt doen met onze restaurant kassa. U heeft met een kassa voor restaurant overal toegang tot een realtime dashboard. Hiermee kunt u zien welke producten veel verkopen of hoeveel voorraad u heeft. U kunt zelf daarnaast makkelijk artikelen toevoegen aan uw systeem.

Beheer uw restaurantvoorraad beter

In de horecabranche is een goed beheer van de voorraad belangrijk. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw restaurant altijd voldoende voorraad heeft om aan de vraag van de klant te voldoen, maar ook om te voorkomen dat er teveel voorraad wordt besteld. Dit kan leiden tot voedselverspilling en verlies van geld. Met een kassa in uw restaurant kunt u dit voorkomen.

Hoe kan een kassasysteem helpen bij uw klantenservice?

Een goede klantenservice is van groot belang voor het succes van uw bedrijf. Vooral in de horeca is dit belangrijk. Door snelle service te geven, garandeert u dat uw klant een goede ervaring heeft. Onze kassasystemen voor restaurants bieden diverse mogelijkheden om uw klantenservice te verbeteren. Gasten kunnen bijvoorbeeld zelf hun bestelling plaatsen, een reservering maken of zelfs afrekenen. Door gebruik te maken van deze mogelijkheden, zorgt u voor tevreden klanten.

Zelf een kassa voor uw restaurant kopen?

Wilt u een restaurant kassa kopen? Ons bedrijf heeft een team van ervaren professionals die zich toeleggen op het begrijpen van de specifieke behoeften van elke klant en het bieden van oplossingen die voldoen aan hun vereisten. Wij zijn altijd bereid om klanten te ondersteunen bij eventuele vragen of problemen die ze kunnen tegenkomen met hun kassa software en kassasystemen. Janssens Kassasystemen levert altijd oplossingen op maat, speciaal voor u.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag