Kassasysteem voor in de winkel

Kassasysteem voor in de winkel

Heeft u interesse in winkelautomatisering? Bij de zoektocht naar een specifieke kassa of kassasysteem, is het belangrijk om kritisch te zijn en om opties te overwegen die het beste passen bij uw behoeftes. Kassa’s zijn een belangrijk onderdeel van het afrekensysteem en ze zorgen ervoor dat winkelautomatisering volledig in de werkwijze van elk bedrijf opgenomen kan worden. Er vinden continu ontwikkelingen plaats op het gebied van winkelautomatisering. Het is belangrijk om deze ontwikkelingen goed in de gaten te houden, omdat deze vele mogelijkheden bieden voor u en uw bedrijf. Janssens Kassasystemen helpt u graag op het gebied van winkelautomatisering.

Innovatie door middel van winkelautomatisering

Janssens Kassasystemen biedt diverse mogelijkheden in winkelautomatisering. Wanneer we aan de slag gaan met de winkelautomatisering van uw bedrijf, dan doen we dit met UnTill. We vinden het belangrijk om te luisteren naar uw wensen, om daar volledig op in te kunnen spelen. Wanneer we dit doen, maken we de overweging om gebruik te maken van UnTill of UnTill light. Met UnTill heeft u de mogelijkheid om door de jaren heen te groeien als organisatie. We helpen u niet alleen met de koop, maar staan ook voor u klaar op het gebied van roostering, reserveringen en inkoop.

Wat is UnTill?

UnTill is een kassasysteem dat wordt gebruikt in de detailhandel en de horeca. Het is een geautomatiseerd systeem dat de functies van een traditionele kassa combineert met extra mogelijkheden, zoals voorraadbeheer, personeelsplanning en rapportage. UnTill stelt winkeliers en horecaondernemers in staat om efficiënter en nauwkeuriger hun verkoopprocessen te beheren en helpt bij het stroomlijnen van de dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Met UnTill wordt uw winkelautomatisering een stuk eenvoudiger gemaakt!

De functies van een kassa in een winkel

Een kassa heeft invloed op het bedrijfsproces. Het registreert de kassa-omzet en de verkoop van uw artikelen, maar het wordt ook gebruikt voor andere processen, zoals de logistiek en kassabeheer taken van uw bedrijf. Een kassa heeft veel verschillende functies. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Het registreren van artikelen
  • Het bijwerken van de winkelvoorraad
  • Het is een centraal voorraadbeheer
  • Het geeft besteladviezen
  • Het helpt bij kassa promoties en aanbiedingen
  • Het zorgt voor prijsbeheer
  • Het helpt bij artikelimport
  • De kassa communicatie met het hoofdkantoor is sneller, gemakkelijker en beter
  • Het doet kascontroles
  • Het zorgt voor de inventarisatie van de voorraad

Klanttevredenheid verbeteren met winkelautomatisering

Klanttevredenheid is een belangrijk aspect voor elke winkel of horecaonderneming. Winkelautomatisering kan een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van deze tevredenheid. Met onze geavanceerde kassasystemen kunnen bedrijven efficiënter en nauwkeuriger hun verkoopprocessen beheren, waardoor wachttijden worden verminderd en transacties soepeler verlopen. Door de automatisering van taken zoals voorraadbeheer en personeelsplanning kunnen winkeliers zich beter richten op de behoeften van de klant, waardoor een gepersonaliseerde en snelle service mogelijk wordt, wat uiteindelijk leidt tot een hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

Hulp bij winkelautomatisering

Bij winkelautomatisering is het belangrijk dat de kassa volledig geïntegreerd is in zowel de financiële administratie als het logistieke proces. Janssens Kassasystemen begrijpt het belang van op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw bedrijfsbehoeften. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het implementeren van een geavanceerd kassasysteem zoals UnTill, waarmee u uw verkoopprocessen efficiënter en nauwkeuriger kunt beheren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw winkelautomatisering naar een hoger niveau kunnen brengen!</ p>

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag