Traditionele Kassa’s

Traditionele Kassa's

We bedienen onze klanten al jaren met een lach op ons gezicht, maar we zijn niet vergeten waar we ooit begonnen zijn. Zelfs als u genoegen neemt met een eenvoudige of traditionele kassa, zonder dat u allerlei specifieke wensen heeft, voorzien we u nog steeds van alle benodigde informatie en ondersteunen we u bij de aanschaf van een betrouwbare kassa. Daarnaast kunt u alle informatie over verschillende soorten kassa’s vinden op onze website, inclusief de prijzen. U kunt kiezen uit twee merken voor een kassasysteem bij ons, namelijk Casio en Sam4s kassa’s. Alle kassa’s zijn online te bestellen tegen een voordelige prijs. We vertellen u graag meer over onze eenvoudige kassa’s!

Eenvoudige kassa

Het meest bekende merk voor kassasystemen is Casio. Casio heeft in meer dan 100 landen vele jaren praktijkervaring en kan als geen ander de specifieke wensen van ondernemers vertalen in een kassamodel dat aansluit op deze wensen. De strenge controles tijdens de productie en de duurzaamheidstesten die uitgevoerd worden bij iedere kassa, leiden tot een bedieningsvriendelijke kassa van hoge kwaliteit. Janssens Kassasystemen biedt u de keuze uit verschillende kassa’s. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige kassa die geschikt is voor de basisfuncties of u kunt kiezen voor een kassa die u een uitgebreider inzicht geeft in uw geldzaken.

Support voor traditionele kassa’s

Door onze ruime ervaring en met kassasystemen, hebben we een krachtig aanbod in eenvoudige kassa’s samengesteld. In 1981 zijn we begonnen met het aanbieden van kassa’s en inmiddels is onze collectie uitgegroeid van traditionele kassa’s tot kassa’s die de laatste technologische ontwikkelingen hebben in zowel software, als hardware. Door onze expertise kunnen we u daarnaast ook beter kunnen bedienen. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor eventuele problemen. Mocht u dus vragen hebben, dan staat er een ervaren monteur u altijd telefonisch te woord. Mocht u er zelf niet uitkomen, dan proberen onze monteurs de problemen op afstand op te lossen zodat u niet te lang zonder uw systeem zit. Daarnaast komen we ook graag bij u langs om een demonstratie te geven van onze traditionele kassa. Hierbij geven we uitleg over de toepassingen van uw nieuwe kassasysteem, zodat u er direct gebruik van kunt maken.

Persoonlijke demonstraties

Wij komen maar al te graag langs om een demonstratie te geven van onze traditionele kassa. Wij hopen u net zo enthousiast te maken over onze producten als wij zelf zijn. We geven tijdens onze demonstraties uitleg over verschillende toepassingen en functionaliteiten van een traditionele kassa, zodat u het systeem kunt beheersen. We geven ook demonstraties aan verschillende branches, zoals horeca, retail, publieke sector, zorg, golf en we geven zelfs demonstraties aan mensen die een tablet kassa gebruiken. Vraag nu een demonstratie aan, zodat u de voordelen van onze traditionele kassa kunt zien!

De mogelijkheden van een traditionele kassa

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een traditionele kassa? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We gaan graag aan de slag om een passende oplossing te bedenken voor uw bedrijf. U bent ook welkom in één van onze vestigingen. In Nijmegen kunt u terecht voor verkoop en trainingen en in Deurne kunt u terecht voor administratie en support. U krijgt dus verschillende mogelijkheden voor ondersteuning bij onze traditionele kassa!

Casio Kassa

Duurzaam en gebruiksvriendelijk

Casio, producent van afrekensystemen heeft in meer dan 100 landen vele jaren praktijkervaring en is als geen ander in staat specifieke wensen te vertalen in een of meerdere kassaregisters modellen die bij uw onderneming past.

Sam4s Kassa

Snel slim en betrouwbaar

De opvolger van Samsung kassa’s. Op het gebied van kasregisters heeft Sam4s een wereldwijde dekking en meer dan 40 jaar ervaring met afrekensystemen – kassasystemen.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag