Janssens Kassasystemen

We zijn er.

20 Verenigingen, 1 Overzicht

Untill: Het overzicht houden tussen allemaal afspraken met verschillende verenigingen en clubjes? Dat kan met het unTill Hospitality Kassasysteem.

Als je op zoek bent naar een kassasysteem dat de veelzijdigheid en complexiteit van een multifunctioneel centrum aankan, dan is onze oplossing de juiste keuze. Met op maat gemaakte functionaliteiten, flexibele instellingen en uitgebreide rapportagemogelijkheden, zorgen wij ervoor dat jouw centrum efficiënt en succesvol kan blijven werken. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe ons kassasysteem jouw multifunctionele centrum naar een hoger niveau kan tillen.

Eén systeem voor alles wat uw multifunctionele accommodatie nodig heeft

  • Bij het beheren van een multifunctioneel centrum komt veel kijken. Van het organiseren van evenementen en voorstellingen tot het ondersteunen van lokale verenigingen en het bedienen van gasten in de horeca. Om dit allemaal soepel te laten verlopen, is een veelzijdig en aanpasbaar kassasysteem essentieel. Onze kassa-oplossing is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de complexe behoeften van multifunctionele centra.
  • Ons kassasysteem biedt volledige flexibiliteit en kan volledig worden aangepast aan de unieke eisen van jouw multifunctionele centrum. Of je nu verschillende tarieven hebt voor verenigingen en clubs, speciale evenementen organiseert, of dagelijks een drukke horeca-omgeving beheert, ons systeem past zich aan jou aan.

Afspraken met Verenigingen en Clubs

Multifunctionele centra zijn vaak de thuisbasis voor verschillende verenigingen en clubs. Ons kassasysteem maakt het eenvoudig om afspraken met deze groepen te beheren. Je kunt specifieke kortingen, lidmaatschapstarieven en andere speciale voorwaarden instellen, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van wie gebruikmaakt van de faciliteiten en tegen welke tarieven.

Reserveringen en Voorstellingen

Of je nu een groot concert organiseert of een kleine theatervoorstelling, ons kassasysteem ondersteunt alle soorten reserveringen. Je kunt eenvoudig stoelen en tickets toewijzen, reserveringen bijhouden en zelfs online boekingen beheren. Dit zorgt ervoor dat jouw evenementen altijd soepel verlopen en dat bezoekers de beste ervaring hebben.

Ondersteuning van Dagelijkse Horeca

Naast evenementen en verenigingen is een goed functionerende horeca-afdeling vaak een belangrijk onderdeel van een multifunctioneel centrum. Ons kassasysteem is ideaal voor het beheren van dagelijkse horeca-activiteiten, zoals het verkopen van drankjes en snacks, het aanmaken van rekeningen en het verwerken van betalingen. Met onze intuïtieve interface kunnen jouw medewerkers snel en efficiënt werken, zelfs tijdens de drukste tijden.

Eenvoudige Rapportage en Analyses

Om inzicht te krijgen in de prestaties van jouw centrum, biedt ons kassasysteem uitgebreide rapportage- en analysefuncties. Je kunt eenvoudig gegevens verzamelen over verkoop, reserveringen, en lidmaatschappen, en deze informatie gebruiken om weloverwogen beslissingen te nemen over de toekomst van jouw centrum. 

Winkelwagen sluit