Janssens Kassasystemen

Werken bij

Jouw toekomst begint hier!

Welkom bij Janssens Kassasystemen

Bij Janssens Kassasystemen geloven we dat ons succes wordt gedreven door de passie, toewijding en talenten van onze medewerkers. Als groeiend bedrijf zijn we voortdurend op zoek naar talenten die ons team willen versterken en ons helpen onze missie voort te zetten: het leveren van hoogwaardige automatiseringsoplossingen voor de horeca en retail sector, en een echte partner zijn in de automatisering.

Waarom Werken bij Janssens Kassasystemen?

Uitdagende Projecten: Bij ons krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten die een echte impact hebben op onze klanten en de industrie.

We geloven in groei en ontwikkeling. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een ervaren professional bent, we bieden volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Bij Janssens Kassasystemen werken we als een hecht team. We geloven in samenwerking, open communicatie en het delen van kennis en ideeën.

We staan bekend om onze innovatieve oplossingen en streven er voortdurend naar om voorop te blijven lopen in de branche. Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van spannende en baanbrekende projecten.

Onze kernwaarden

We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en gaan altijd een stapje verder om aan hun behoeften te voldoen.

We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. We zijn trots op de kwaliteit van onze producten, diensten en werkomgeving.

Eerlijkheid, transparantie en ethisch gedrag staan bij ons hoog in het vaandel. We handelen altijd met integriteit en respect voor anderen. 

Werken bij Janssens Kassasystemen

Bij Janssens Kassasystemen zijn we altijd op zoek naar getalenteerde individuen die onze passie voor innovatie en klantgerichtheid delen. Bekijk onze actuele vacatures hieronder en solliciteer vandaag nog om deel uit te maken van ons dynamische team! 

Psst, als je denkt dat je iets unieks te bieden hebt maar geen passende vacature ziet, stuur ons dan gerust een open sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Neem de volgende stap in je carrière en ontdek de mogelijkheden bij Janssens Kassasystemen. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te bouwen aan een succesvolle toekomst! 

Op dit moment hebben wij geen actuele vacatures. Neem voor een vrijblijvende sollicitatie contact met ons op en stuur ons een e-mail.  

Winkelwagen sluit