Janssens Kassasystemen

Bedieningsvriendelijk, razendsnel en krachtig horeca kassasysteem

Horeca

unTill onderscheidt zich van andere kassasystemen door zijn gebruiksvriendelijkheid, snelheid en betrouwbaarheid. De overzichtelijke schermen met duidelijke iconen maken het mogelijk om bestellingen snel en eenvoudig te verwerken, zelfs zonder training. Iedere unTill-installatie wordt volledig op maat gemaakt, zodat u zelf kunt bepalen welke informatie wordt weergegeven. Dit maakt unTill ideaal voor zowel bediening als gasten.

In tegenstelling tot de klassieke kassasystemen is unTill kassasysteem horeca een systeemoplossing. Ze draaien op een standaard Windows besturingssysteem en standaard hardware. Door de grote afname van deze hardware is de prijs veel voordeliger. Janssens Kassasystemen BV heeft een selectie gemaakt van stabiele (industriële) hardware. U maakt zelf een keuze voor het uiterlijk van uw systeem.

Door de vertrouwde Windows gebruikersinterface kunt u eenvoudig zelf producten aanmaken, prijzen wijzigen en specifieke opties selecteren. U bent volledig selfsupporting, kunt snel reageren bij problemen in uw horeca-automatisering en houdt eventuele kosten dus beheersbaar.

unTill kassasystemen zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook razendsnel. De sublieme afhandeling van afwijkende bestellingen en de intelligente printeraansturing zorgen voor een vlotte workflow. De dynamische database geeft u ogenblikkelijk inzicht in gedetailleerde financiële rapportages, zodat u altijd op de hoogte bent van uw omzet en winstmarges.

unTill kassasystemen zijn uiterst stabiel dankzij het decentrale ontwerp. Iedere kassa draait zelfstandig en ‘synchroniseert’ haar gegevens elke 0,15 seconden met andere kassa’s. Hierdoor is er geen centrale database of server die kan uitvallen, en heeft (stroom)uitval van een kassa of werkstation geen invloed op de andere stations.

Elke kassa is bovendien een complete back-up, wat maximale bedrijfszekerheid garandeert.

Dankzij de vele voordelen kan unTill uw horecarendement aanzienlijk verhogen. De efficiënte bestelverwerking en rapportage zorgen voor een optimale workflow, terwijl de snelle service en overzichtelijke bestellingen de klantbeleving verbeteren. De stabiliteit en betrouwbaarheid van het systeem geven u bovendien gemoedsrust, zelfs bij stroomuitval. unTill is schaalbaar en geschikt voor zowel kleine als grote horecabedrijven.

unTill is een zeer compleet Hospitality kassasysteem wat u, in uw behoefte over de hele breedte kan voorzien. Flexibele kassaoplossing, schermen en implementatie op maat, mobiele handheld en pin oplossingen, keukenschermen, barschermen, een overvloed aan beschikbare koppelingen en dat alles voor een zeer betaalbare prijs. Door de lokale installatie maar het beheer te voeren in de cloud beschikt u over de beste hybride oplossing op de markt. Stabilteit en flexibiliteit in 1!

Retail & Leisure

Tripos; krachtige POS-software voor ultieme flexibiliteit

Ervaar de kracht van Tripos, de POS-oplossing die naadloos aansluit bij uw unieke behoeften.

Tripos is al meer dan 20 jaar de toonaangevende POS-software voor retail en leisure, ontwikkeld om aan de diverse behoeften van elk bedrijf te voldoen. Of u nu actief bent in de detailhandel, events, musea of amusements sector, Tripos biedt u een robuust, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform dat uw efficiëntie en productiviteit verhoogt.

Dingen gaan niet altijd volgens plan in het bedrijfsleven, maar met de failsafe-functies van TriPos ben je verzekerd. Zelfs bij onvoorziene omstandigheden, zoals uitval van je wifi, kun je nog steeds verkopen, medewerkers in- en uitklokken, afrekenen, rekeningen splitsen, bestellingen plaatsen, tickets scannen en nog veel meer; kortom, alle functionaliteit die je van TriPos nodig hebt, blijven beschikbaar.

Gegevens worden lokaal opgeslagen en worden geback-upt wanneer de verbinding is hersteld. Mocht het ergste gebeuren en valt de stroom uit, dan zijn je gegevens nog steeds veilig; zelfs de laatste transactie wordt veilig opgeslagen. De ingebouwde beveiliging vermindert fraude en diefstal.

Standaard biedt TriPos een volledig auditspoor van activiteiten van medewerkers en transactiegegevens, zodat je gemakkelijk problemen kunt onderzoeken.

Combineer met TouchOffice Web, cloudgebaseerde bedrijfsbeheersoftware, voor meer gedetailleerde rapporten.

Maatwerk op maat voor uw succes:
Creëer een POS-systeem dat perfect past bij uw werkwijze en uw branche met de ongeëvenaarde flexibiliteit van TriPos. Kies uit talloze functies en modules om uw systeem af te stemmen op uw specifieke eisen.

Intuïtieve bediening voor moeiteloze efficiëntie:
De gebruiksvriendelijke interface van TouchPoint maakt het werken een fluitje van een cent. Bedien bestellingen, beheer uw kassasysteem en optimaliseer uw verkooppunten met een paar eenvoudige klikken.

Toekomstbestendig dankzij continu innovatie:
Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen met jaarlijkse updates en continue innovatie. TriPos groeit mee met uw bedrijf en garandeert optimale prestaties, nu en in de toekomst.

De kracht van TouchPoint wordt bewezen door meer dan 170.000 succesvolle installaties. Ervaar het zelf en ontdek hoe TouchPoint uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Fashion Retail

StoreContrl is hét softwarepakket voor fashionautomatisering. Met meer dan 8000 gebruikers in Nederland is StoreContrl één van de koplopers. De fashion automatisering van StoreContrl is gebouwd voor winkeliers. Met meer dan 15 jaar ervaring kan de gebruiker erop vertrouwen dat StoreContrl het betrouwbaarste systeem is waarop een onderneming gebouwd kan worden. Met StoreContrl wordt fashion automatisering naar een hoger niveau gebracht. Met een mooi design en de nieuwste functies introduceert StoreContrl een bijzondere ervaring voor de winkelier in de fashion retail. Het systeem van StoreContrl is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het leven van de winkelier gemakkelijk gemaakt wordt.

Winkelwagen sluit