Janssens Kassasystemen

Wie zijn we

Wij zijn Janssens Kassasystemen

Sterk in innovatief meedenken en gericht automatiseren vanuit onze eigen horeca en retailervaring

Janssens Kassasystemen is in 1981 in Someren door Ton Janssens gestart met het aanbieden van service en onderhoud op (toen nog) elektronische kasregisters. In 1996 breide het bedrijf zich uit en de zoon van Ton kwam in dienst en een investeerder werd aan boord gehaald. De systemen werden door de jaren heen uitgebreider en veelzijdiger en het klanten aantal groeide. In 2002 verhuisde Janssens Kassasystemen naar Bakel. De familie Janssens heeft het bedrijf inmiddels verkocht maar het DNA en het gastvrije Brabantse gevoel blijft. De eerste software systemen doen zijn intrede in de markt en ook Janssens kassasystemen gaat hier in mee. Jaren later is Janssens Kassasystemen uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van complete automatiseringsoplossingen voor horeca en retail. Al meer dan 40 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van afrekenen. 

Als gevolg van onze ruime ervaring en expertise beschikken wij over een krachtig aanbod in kassa-automatisering, na een weloverwogen selectie van leveranciers. 

Janssens Kassasystemen biedt u diverse totaaloplossingen van geïntegreerde kassa’s, bedieningsunits en computersystemen (hard- en software). Het belangrijkst is nog wel dat we als geen ander begrijpen waar de behoeften en uitdagingen liggen van onze relaties. Dit komt vooral omdat we niet alleen verstand hebben van automatisering en kassa’s maar ook van Horeca en Retail organisaties.

Winkelwagen sluit