Janssens Kassasystemen

We zijn er.

Unieke opdracht? Unieke oplossing!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, en wij helpen u graag verder. 

Kassasoftware

  • De afgelopen decennia hebben technologische ontwikkelingen een hoge vlucht genomen. Techniek speelt dan ook een cruciale rol bij succesvol ondernemen. Bent u uw bedrijf aan het moderniseren en zoekt u een nieuw kassasysteem? Met onze geavanceerde kassasoftware bieden wij oplossingen op maat, perfect afgestemd op uw specifieke behoeften. U staat er nooit alleen voor, want ons team begeleidt u stap voor stap. We hebben speciale modules ontwikkeld om uw wensen helder in kaart te brengen, zodat er geen verrassingen zijn. Duidelijkheid is essentieel, vindt u ook niet?
  • Naast onze standaard kassasoftware zoals bieden we diverse aanvullende diensten. Maatwerk is voor ons geen probleem. We hebben uitgebreide ervaring met het leveren van op maat gemaakte kassasystemen aan gemeenten en overheidsinstellingen. Bovendien staan wij bekend om onze transparante kostenstructuur, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Kassasystemen voor iedere organisatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. We kijken naar voorraadbeheer, klantenbeheer en andere aspecten die voor uw organisatie van belang zijn. Onze adviseurs bieden op maat gemaakt advies en zoeken samen met u naar de beste kassasoftware-combinatie. Daarnaast bieden we 24/7 ondersteuning, zodat u altijd kunt rekenen op hulp bij eventuele problemen. Mocht er een technisch probleem ontstaan, dan staat een ervaren technicus direct voor u klaar. En als het nodig is, sturen we iemand naar uw locatie om het op te lossen. Zo zorgen we ervoor dat uw bedrijfsvoering soepel blijft verlopen.
Winkelwagen sluit