Janssens Kassasystemen

Webmanagement

Als horecaondernemer draait alles om creativiteit en gastvrijheid. Toch zijn cijfers en administratieve taken vaak een uitdaging. Stel je eens voor dat je al je bedrijfscijfers binnen handbereik hebt en met één druk op de knop kunt zien hoe je zaak ervoor staat. Met unTill Webmanagement wordt dat mogelijk. UnTill Webmanagement geeft je overal en altijd toegang tot het kassasysteem van jouw horecazaak. Wat kun je er precies mee doen? Hier zijn de belangrijkste functies:

1. Toegang vanaf elke locatie

Zelfs als je op vakantie een biertje bestelt, kun je met unTill Webmanagement eenvoudig de omzet van je horecazaak controleren. Het maakt niet uit of je één of vijftien vestigingen hebt; alle bedrijfscijfers zijn overzichtelijk toegankelijk. Ook als je buiten Nederland bent, kun je je cijfers moeiteloos inzien.

2. Maak Trendanalyses

Met unTill Webmanagement kun je niet alleen de huidige omzet bekijken, maar ook trendanalyses maken over langere periodes. Zo krijg je inzicht in omzet, kortingen en correcties. Dit helpt je bij het identificeren van trends en het nemen van beslissingen, zoals het aanpassen van kortingstarieven of het evalueren van je medewerkers.

3. Pas op Afstand de Kassa aan

Moet je de prijs van een gerecht veranderen vanwege stijgende inkoopkosten? Met unTill Webmanagement kun je dit eenvoudig doen, zelfs als je niet in de zaak bent. Je kunt aanpassingen maken voor meerdere vestigingen tegelijk en zelfs menu-updates op afstand inplannen. Denk aan het wijzigen van het kerstmenu zonder dat je fysiek aanwezig hoeft te zijn. Dit is handig voor jou en je personeel, omdat ze de kassa gewoon kunnen blijven gebruiken zonder onderbrekingen.

Voordelen van unTill Webmanagement

Met unTill Webmanagement bespaar je tijd en kun je je focussen op wat je het liefste doet: je creativiteit kwijt in de keuken en je gasten een geweldige ervaring bieden. De mogelijkheid om overal toegang te hebben tot je kassa en trendanalyses te maken, maakt het beheer van je horecazaak eenvoudiger en efficiënter. Wil je meer weten over hoe unTill Webmanagement jouw horecazaak kan helpen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Met unTill Webmanagement ben je altijd op de hoogte van je cijfers, kun je eenvoudig aanpassingen maken en blijf je in controle, waar je ook bent.
Winkelwagen sluit