Janssens Kassasystemen

We zijn er.

Shop en Webshop, 1 Voorraad, 1 Overzicht .

De Webshop: De brug tussen fysieke en online shoppers

“De betrouwbaarheid van een winkelketen, online.

Consumenten vertrouwen meer op webshops die gekoppeld zijn aan fysieke winkels dan op onbekende online winkels. Uit onderzoek van de Universiteit van Amsterdam blijkt dat winkelketens die hun online en offline activiteiten naadloos integreren, een betrouwbare indruk maken en daardoor succesvoller zijn. Klanten kopen eerder bij een webshop als ze een positieve ervaring hebben met de fysieke winkel en verwachten dat de sfeer en betrouwbaarheid online hetzelfde zijn.

Synergie

De onderzoekers hebben ook de theorie ontkracht dat webshops fysieke winkels “kannibaliseren” of uit de markt dringen. In plaats daarvan profiteren traditionele winkels juist van een goed geïntegreerde webshop. Consumenten zoeken graag de combinatie op van hun vertrouwde winkel zowel in de winkelstraat als online.

Meer kanalen, meer verkoop

Het aantal webshops blijft groeien, en steeds meer fysieke winkels breiden hun verkoopkanalen uit om de omzet te verhogen. Moderne ondernemers gebruiken het kassasysteem om dit proces efficiënt te stroomlijnen, wat tijd en geld bespaart. Zonder deze integratie kan een bestelling in de webshop resulteren in problemen als een artikel onverwachts uitverkocht is. Dit leidt tot ontevreden klanten, tijdrovende terugboekingen, en misgelopen omzet.

Webshop integratie

Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen en integreren van webshops biedt Janssens diverse opties. Of u nu een standaard webshop wilt of een volledig op maat gemaakt ontwerp, wij zorgen ervoor dat u de juiste oplossing krijgt. Zelfs integratie met een bestaande webshop is mogelijk.

Bevestigingsemails

Na elke aankoop ontvangen klanten automatisch een bevestigingsmail, waardoor ze op de hoogte blijven van hun bestelling. Deze e-mails kunnen ook gebruikt worden om gerelateerde producten of diensten te promoten, wat de verkoop verder kan stimuleren

Eenvoudige Vindbaarheid

Daarnaast is het essentieel dat uw webshop goed vindbaar is op internet. Daarom werken wij samen met experts die u hierbij kunnen helpen.

  • Eenvoudige implementatie in zowel bestaande als nieuwe webshops.
  • Synchronisatie van producten, prijzen, voorraad en klantgegevens.
  • Real-time weergave van bestellingen via het kassasysteem.
  • Afdrukken van pakbonnen en facturen vanuit de kassa.
  • iDeal-betaalmodule inbegrepen.
  • Klanten kunnen eventuele spaarpunten online gebruiken.

Met Janssens haalt u een krachtige en veelzijdige oplossing in huis die uw fysieke winkel en webshop perfect op elkaar afstemt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Winkelwagen sluit