Janssens Kassasystemen

Kastelling

Kasbeheer en controle nu volledig gedigitaliseerd! Ben je nog steeds aan het worstelen met bonnetjes, papieren formulieren en een rekenmachine om je kasadministratie bij te houden? En de fouten die deze papieren rompslomp met zich meebrengt zijn ook niet te onderschatten. Maar geen zorgen, AccountLink heeft dé oplossing voor jou als horecaondernemer: de Kasopmaak – Kascontrole module. Zo wordt het tellen van geld pas écht eenvoudig en nauwkeurig!

Groei Door Klantenloyaliteit

Groei Door Klantenloyaliteit: Een Leidraad voor de Horeca. Een voortreffelijk voorbeeld van een bedrijf dat klantenloyaliteit centraal stelt in de horecasector is Marriott, ‘s werelds grootste hotelketen. Al geruime tijd bieden zij gasten diverse voordelen, zoals mobiele check-in, late check-out en verschillende loyaliteitsniveaus die aangeven hoe trouw een klant is en welke voordelen zij genieten.

Whitepaper: Het Optimaliseren van Horeca en Retail met Business Intelligence (BI)

Whitepaper: Het Optimaliseren van Horeca en Retail met Business Intelligence (BI). Business Intelligence (BI) speelt een cruciale rol in het efficiënt beheren van bedrijfsactiviteiten en het nemen van strategische beslissingen in de horeca en retailsector. In dit whitepaper zullen we de voordelen en toepassingen van BI in deze industrieën verkennen, evenals enkele best practices en richtlijnen voor een succesvolle implementatie.

HH-EFT

De alles-in-één betaaloplossing voor de zomer. Het is een prachtige, zonnige dag midden in de zomervakantie. Het terras zit stampvol, de tap blijft bijna onafgebroken stromen en de ijsthee met citroen vliegt over de toonbank. En dan steekt er bij een van de tafeltjes een handje omhoog: tijd om af te rekenen!

Winkelwagen sluit