Een eenvoudige kassa kopen

Een eenvoudige kassa kopen

De kassa is een zeer belangrijk en onmisbaar onderdeel in het afrekensysteem van vrijwel iedere onderneming. Want zonder een goed functionerend kassasysteem kunnen uw klanten niet afrekenen. Of u nu in de horeca, de retail, de fashion of de publieke sector werkzaam bent; een betrouwbaar kassasysteem is onmisbaar. Wanneer u besluit om een kassa voor uw onderneming aan te schaffen, is het daarom van groot belang dat u enigszins kieskeurig bent. En dat u dus goed nadenkt over uw eisen, wensen en behoeften. Bij Janssens Kassasystemen kunt u een eenvoudige kassa kopen, waarbij snelheid, efficiënt werken, betrouwbaarheid en veiligheid voorop staan.


KASSA SYSTEEM KOPEN MET HET OOG OP DE TOEKOMST

De meeste organisaties zijn altijd in beweging en er spelen momenteel veel ontwikkelingen op het gebied van kassa-automatisering. Dit is belangrijk om in uw achterhoofd te houden wanneer u besluit een nieuwe kassa te kopen. Die ene kassa die voor nu misschien heel geschikt lijkt, kan door ontwikkelingen in uw onderneming over enkele jaren alweer verouderd zijn. Het is dan ook belangrijk om een kassa aan te schaffen waarbij u al rekening probeert te houden met dit soort toekomstige ontwikkelingen. Door nu al een kassa aan te schaffen die geschikt is voor deze nieuwe ontwikkelingen, kunt u voorkomen dat u over enkele jaren alweer toe bent aan een nieuw kassasysteem. Op de lange termijn kunt u hiermee een hoop tijd en geld besparen. Een uitgebreider kassasysteem met meer opties kost nu misschien even iets meer, maar u kunt er wel vele jaren mee vooruit. Een kassa systeem kopen met het oog op de toekomst doet u bij Janssens Kassasystemen!

Kassa’s voor zowel retail als horeca

>Janssens Kassasystemen is gespecialiseerd op meerdere gebieden. Wilt u een eenvoudige kassa voor uw winkel kopen, een kasregister of een mobiele kassa? Onze kassasystemen zijn geschikt voor elk bedrijf in vrijwel iedere branche. Van horeca, retail en fashion, tot de zorg en publieke sectoren. Bent u actief in een van deze branches? Dan kunt u bij ons een kassa kopen die volledig op maat ingericht kan worden. Zo is het kassasysteem dat u koopt volledig afgestemd op uw eisen en wensen. En bent u ervan verzekerd dat de kassa optimaal zal functioneren binnen uw bedrijf.

EEN KASSA KOPEN DIE OVEREENKOMT MET UW WENSEN

>Het kopen van een kassa is een belangrijke overweging binnen uw bedrijfsvoering. De kassa gaat immers een belangrijke functie vervullen binnen uw bedrijf. Naast het soepel laten verlopen van betalingen is een kassasysteem tot veel meer in staat. Wij kunnen u ook helpen het kassasysteem te koppelen met onder andere uw voorraad- en inkoopsystemen. Op deze manier ontstaan er geen verschillen en blijft alles overzichtelijk en misschien nog wel belangrijker, volledig geautomatiseerd. Het kopen van een kassa heeft veel meer impact dan in eerste instantie wordt gedacht. Daarom begeleidt Janssens Kassasystemen u graag bij het aankoopproces van uw nieuwe kassa.

PROFITEER VAN EXTRA SERVICES

Wie bij Janssens Kassasystemen een kassa koopt, profiteert van extra services. Wij begeleiden u namelijk volledig bij de inrichting van uw kassa- en afrekensysteem. Onze kassasystemen zijn altijd gebruiksklaar. De uitvoering vindt op professionele wijze plaats. Daarnaast instrueren wij uw medewerkers voor het gebruik van de kassa. Heeft u vragen of treden er problemen op? Wij staan altijd voor u klaar. Een kassa kopen bij Janssens Kassasystemen stopt dus niet bij de aankoop. U profiteert ook van extra services zoals inrichting, begeleiding en support.

JANSSENS KASSASYSTEMEN | ALLES OM EEN KASSA TE KOPEN

Wij, Janssens Kassasystemen, zijn inmiddels al meer dan veertig jaar dé specialist op het gebied van kassasystemen voor vrijwel iedere branche. Van horeca, retail en fashion, tot de zorg en publieke sectoren. We zijn echte experts op het gebied van ontwikkeling, verkoop en service van kassasystemen. We bieden maatwerk en totaaloplossingen aan. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar complete kassa-automatisering. Wij hebben namelijk de expertise in huis om dit geheel te verzorgen. Professioneel advies, een flexibele inzet en uitmuntende en snelle support; daar staan we om bekend!

Eenvoudige kassa kopen voor winkel? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn: wilt u een eenvoudige en goedkope kassa kopen of bent u juist op zoek naar een geavanceerd afrekensysteem? Bij Janssens Kassasystemen kan het allemaal. We dragen zorg voor de juiste implementatie van het afrekensysteem in uw organisatie en zijn specialist op het gebied van zowel de traditionele kassa alsook de iPad kassa en geven advies en consultancy. Wij leveren maatwerk waarop u kunt vertrouwen. Op onze site kunt u terecht voor meer informatie en een compleet overzicht inclusief duidelijke en aantrekkelijke prijzen. Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen of mailen. Ga hiervoor naar de contact pagina. Ons professionele team staat graag voor u klaar!

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag