Janssens Kassasystemen

Referentie Down Town Gourmet Market

Het kassasysteem unTill omvatte als een van de weinige partijen de ‘complexe’ vraag van DOWN TOWN Gourmet Market. Janssens Kassasystemen durfde het aan, het kassasysteem aan te passen naar de wensen van de foodhall in Eindhoven. 21 met een eigen rekeningnummer en digitale bestelapp – koppeling Butlaroo (bestelapp met qr-code). Is Eindhoven klaar voor een foodhall concept? Sinds DOWN TOWN Gourmet Market in 2017 zijn deuren opende is het altijd druk. In de Foodhall vind het uitgaande publiek van Eindhoven en omgeving 21 internationale concepten onder één dak. Uniek is dat de gerechten aan tafel worden uitgeserveerd.

Kevin van Eerd– Bedrijfsleider DOWN TOWN Gourmet Market:

“unTill is een flexibele partij die graag meedenkt met de klant. Andere leveranciers zijn vaak wat stugger in het ombouwen van het systeem. Het is natuurlijk ook niet niets wat we vroegen. unTill keek hier anders naar en wilde juist samen met ons de uitdaging aan om de kassa zo in te richten dat het bij onze wensen past.”


Maatwerk oplossingen binnen het unTill kassasysteem voldoet aan de eisen van de Foodhal Eindhoven.

Door goed te luisteren naar de complexe wensen voor de foodhall ontwikkelden wij samen een unTill maatwerkoplossing voor dit nieuwe concept. Onder andere één database wordt gekoppeld aan 21 kassa’s van 17 verschillende ondernemers met eigen counter en bankrekening. Gasten die bij de counter bestellen of via een app (Butlaroo) op de telefoon onder noemer van tafelnr. een bestelling plaatsen.

“We konden niet terugvallen op een standaardoplossing. Alleen het unTill Kassasysteem begreep dit. Alle andere partijen bleven hangen in hun eigen systeem. Janssens Kassasystemen zag dit juist andersom en was daarom de flexibele partner die we zoeken.”Butlaroo

 

Ook Butlaroo koppelen aan uw unTill kassasysteem, probeer de gratis demoversie hier en neem contact met ons op.


Actuele rapportage en gecontroleerd beheer

Het leek een ingewikkelde vraag. De diverse ondernemers binnen de foodhall die ieder voor zich gebruik maken van de kassa locaties en een overzichtelijke rapportage, centraal waarin je kunt monitoren wat iedere ondernemer afzonderlijk doet. De bedrijfsleider beheert de computer, de ondernemer de kassa in een gebruiksvriendelijke backoffice. Eenvoudige rapportages leveren inzicht in actuele omzetten van bijvoorbeeld de bar. Met het gekoppelde Nostradamus systeem staat de personeelsplanning van het grote team in de foodhall als een huis. Daar vullen collega’s hun beschikbaarheid in, vragen zij vrij, ruilen zij met andere medewerkers en houden zij zelf overzicht op geplande uren.

“De collega’s kunnen hun beschikbaarheid doorgeven, maar bijvoorbeeld ook vrij vragen. Ze kunnen zelf ruilen via het systeem, ik hoef dit alleen maar te accorderen. Dat werkt heel fijn.”


Nieuw en jong personeel kan eenvoudig aan de slag in het kassasysteem

Bij DOWN TOWN Gourmet Market werkt veel onervaren en jong horeca personeel. Ook voor hen is het mogelijk om binnen 1 dag voldoende kennis en ervaring met het eenvoudige kassasysteem op te bouwen. Dit komt overeen met de gebruiksvriendelijkheid van de backoffice. Er zijn weinig knoppen, de routing is erg gebruiksvriendelijk. Dit maakt het werken met de kassa snel en inwerken van nieuw personeel gemakkelijk.

“Al moeten ze dan natuurlijk nog wel de fijne kneepjes van het vak leren! De kassa is gebruiksvriendelijk. Er zijn weinig knoppen en dit maakt het werk makkelijker.”


Kevin over het persoonlijke support van Janssens Kassasystemen:
“Soms heb je leveranciers waar je eerst je stem moet verheffen om iets gedaan te krijgen. Bij unTill is dat nooit zo. En dat is fijn. Het zijn mooie tijden voor de horeca, ik heb dus wel iets beters te doen dan steeds achter de kassaleverancier aan te gaan met mijn vragen.”
Winkelwagen sluit