Touchscreen pos

TOUCHSCREEN POS

In de horeca en in winkels is het belangrijk dat klanten snel geholpen worden. Dit geldt niet alleen voor het serveren van eten en drinken, maar ook voor het presenteren van de rekening en het uitdraaien van een bon of factuur. Een POS-touchscreen kassa is hiervoor de perfecte oplossing. De POS-touchscreen kassa maakt het makkelijk om de bestelling bij te houden, waardoor de bon na het bezoek direct uitgedraaid kan worden. Kortom, u kunt op onze kassasystemen rekenen!

POS-Touchscreen kassa kopen

Voor een POS-kassa kunt u uitstekend terecht bij ons. Wij verkopen bijvoorbeeld de touchscreen POS SPS-2000 van SAM4s. Dit zijn betrouwbare POS-kassa’s die gebruikt maken van een Linux® systeem. Dit systeem is ideaal voor de horeca en grote winkels. Hieronder vindt u enkele belangrijke kenmerken van deze kassa:

  • Zeer modern
  • Start snel op
  • Erg betrouwbaar
  • Uit te breiden met draadloze kassa handhelds
  • Maximaal 40.000 PLU’s (price look-up codes)

Gemakkelijk te bedienen

Touchscreenkassa’s zijn gemakkelijk in gebruik en zijn daarnaast erg snel. U kunt ook gemakkelijk uw handelingen herstellen als u per ongeluk iets verkeerds aandrukt. Doordat u met een touchscreen een veel uitgebreider palet aan opties heeft, biedt het u meer inzichten in de werkzaamheden en resultaten. U kunt uw POS-kassasysteem inrichten op een manier die het beste bij u past. U kunt contact met ons opnemen voor hulp bij het maken van uw ideale werkwijze.

Makkelijk gegevens bekijken

U kunt gemakkelijk alle gegevens en statistieken terugzien en kunt ook conclusies trekken op basis van deze data. Denk daarbij aan inzicht in uw voorraad en omzet. Ondanks de vele extra mogelijkheden die het biedt tegenover gewone kassa’s, is het werken met een touchscreenkassa makkelijk te leren. Dit scheelt ook weer bij het inwerken van nieuwe collega’s. Een ander voordeel van de touchscreenkassa’s is dat u ze ook met natte of vieze handen kunt gebruiken. Dat is natuurlijk vooral handig in de horeca, of bijvoorbeeld een slagerij of bloemenzaak.

Voor wie is een touchscreenkassa bedoeld?

Een touchscreenkassa is voor veel bedrijven een goede toevoeging. Vooral in de horeca en winkels waar dagelijks veel producten verkocht worden is het ideaal om met een snelle en gebruiksvriendelijke touchscreenkassa te werken. Ook in bijvoorbeeld een bouwmarkt of tuincentrum heeft een POS-touchscreen veel toegevoegde waarde. Vooral in de horeca kan de snelheid en efficiëntie van onze systemen veel opleveren in tijdwinst en inzicht in voorraden. Neem vrijblijvend contact met ons op over wat het voor uw bedrijf of winkel kan betekenen. Of neem een kijkje tussen onze blogs voor tips en informatie over onze kassasystemen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de touchscreen POS-kassa’s van Janssens Kassasystemen of weet u al precies welke touchscreen POS-kassa u wilt? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken op 0492-345022, maar u kunt ook het online contactformulier invullen. Dan komen we er zo snel mogelijk bij u op terug. Onze experts kunnen u uiteraard ook helpen met vragen over andere kassasystemen in ons assortiment. Vergeet ook niet ons te volgen op social media.

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag