Janssens Kassasystemen

We zijn er.

Horeca oplossingen die uw gasten verbluffen

In de horeca draait alles om gastvrijheid en beleving. Een goed kassasysteem helpt je om jouw gasten de aandacht te geven die ze verdienen en tegelijkertijd overzicht te houden over de bedrijfsvoering. Of je nu een restaurant, café, bar of hotel hebt, een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk kassasysteem is onmisbaar om jouw zaak soepel te laten draaien. Bij Janssens Kassasystemen begrijpen we dat als geen ander en bieden we oplossingen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Restaurant

Ieder restaurant is uniek. Fine Dining, Sharing concepten, Sterrenzaken, Dagzaken, lunchrooms of all you can eat concepten. unTill is de oplossing voor je restaurant.

Lees meer →

Café / bar

Supersnelle systemen voor een snelle en vrolijke omgeving zoals een café, wijnbar, borrel café, nachtclub of discotheek.

Lees meer →

Hotel

Geavanceerde systemen met alle benodigde koppelingen voor jouw hotel. Of je nu een hotelketen bent of het knusse boutiquehotel in de stad. We zijn er.

Lees meer →

Waarom is een kassasysteem zo belangrijk?

Een goed horeca kassasysteem zorgt ervoor dat bestellingen snel en zonder gedoe worden verwerkt. Het geeft je inzicht in de verkopen en helpt je om nieuwe kansen te benutten. Of je nu werkt met een vaste kassa, bestelzuilen of QR-codes op tafel, het systeem moet simpel in gebruik zijn en naadloos aansluiten op jouw dagelijkse praktijk. Een modern kassasysteem ondersteunt je niet alleen in de dagelijkse gang van zaken, maar maakt het ook makkelijk om snel te schakelen en in te spelen op de seizoenen.

Maatwerk voor elke horecazaak

Elke horecazaak is uniek, en dat geldt ook voor de eisen aan een kassasysteem. Wat goed werkt voor een druk café, is misschien minder geschikt voor een restaurant of hotel. Daarom biedt Janssens Kassasystemen totaaloplossing die is afgestemd op verschillende soorten horecabedrijven.

Restaurants

Of je nu een fine dining restaurant, een grand café of een lunchroom hebt, het is belangrijk dat de bediening en bereiding soepel verloopt. Met een horeca kassasysteem kun je de status van elke tafel volgen, de timing het serveren van gerechten optimaliseren en de communicatie tussen bediening en de keukenbrigade verbetert. Zo heb je altijd overzicht en kun je jouw gasten de best mogelijke ervaring bieden.

Cafés en bars

In een bar of nachtclub draait het vooral om snelheid. Een systeem dat snel bestellingen kan verwerken en gekoppeld kan worden aan bijvoorbeeld tapautomaten, helpt je om efficiënt te werken en kosten te besparen. Zo blijft de sfeer gezellig en loopt alles op rolletjes.

Hotels

Voor hotels is het fijn als het kassasysteem gekoppeld kan worden aan het Property Management System (PMS). Zo kun je bestellingen eenvoudig op de kamerrekening zetten en zorg je voor een naadloze ervaring voor je gasten, van inchecken tot uitchecken.

Meer dan alleen het aanslaan van een drankje of gerecht

Een goed horeca kassasysteem doet veel meer dan alleen het invoeren van bestellingen. Denk aan bar- en keukenschermen die de communicatie tussen bediening en keuken optimaliseren. Daarnaast is een geïntegreerde betaaloplossing essentieel, zodat je eenvoudig betalingen kunt accepteren, of het nu met pin, contactloos, contant of met een cadeaubon is. Of jouw gasten nu contant, met pin, contactloos of met een cadeaubon willen betalen, een modern systeem zorgt ervoor dat het allemaal moeiteloos kan.

Waarom kiezen voor Janssens Kassasystemen?

Een kassasysteem voor de horeca koop je niet zomaar. Je wilt zeker weten dat het systeem goed past bij jouw zaak en helpt om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Bij Janssens Kassasystemen bieden we niet alleen de technologie die je nodig hebt, maar ook de kennis en ervaring om je te ondersteunen bij elke stap. Van het eerste advies tot de installatie en nazorg. We zijn er altijd, voor je.

Ontdek wat Janssens Kassasystemen voor jouw horecazaak kan betekenen

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen? Of je jouw huidige kassa wilt vervangen, meer wilt weten over horeca kassasoftware of advies zoekt over horeca-automatisering, wij helpen je graag verder. We denken met je mee om de beste oplossing te vinden, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: een geweldige ervaring voor jouw gasten.

Bij Janssens Kassasystemen geloven we dat goed luisteren en de juiste ondersteuning bieden het verschil maakt. Daarom staan we voor je klaar met gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossingen, speciaal ontworpen voor de horeca. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw horecazaak kunnen helpen groeien met hoogwaardige kassasystemen en uitstekende service.

Winkelwagen sluit