Janssens Kassasystemen

We zijn er.

Super druk? Super rustig!

Elke horecagelegenheid heeft zijn eigen, kenmerkende sfeer. In het ene café hangt een ontspannen, huiskamersfeer voor stamgasten, terwijl een andere gelegenheid juist bruist van de energie met wisselende activiteiten en entertainment. Het maakt niet uit wat voor bar of café je hebt. Je wilt dat je bediening altijd snel en soepel kan werken. Met een bar kassasysteem van Janssens Kassasystemen zorg je ervoor dat bestellingen vlot worden afgehandeld, ook tijdens piekmomenten.

Waarom kiezen voor een bar kassasysteem?

Een omgeving vol reuring vraagt om een bar kassasysteem dat rust brengt. We bieden een overzichtelijk scherm dat eenvoudig te bedienen is. Daarbij vergeten we ook jouw nieuwe medewerkers niet, die in korte tijd hun weg in het systeem vinden. Dat betekent tijdwinst bij het inwerken. Bovendien koppelt het systeem naadloos met andere systemen in jouw café of bar, zoals tapautomatisering en personeelsplanning. Zo automatiseren en stroomlijnen we jouw bedrijfsprocessen.

Een ander belangrijk voordeel is dat je met het bar kassasysteem op de vloer de bestelling kunt opnemen en achter de bar ziet welke dranken er bereid moeten worden. Dit zorgt voor een snellere afhandeling van bestellingen, waardoor de wachttijden voor je gasten worden verkort. Bij Janssens Kassasystemen begrijpen we dat elke horecagelegenheid anders is. Onze deskundige adviseurs denken met je mee en zorgen voor een oplossing op maat, zodat jouw kassasysteem perfect aansluit bij de behoeften van jouw café of bar.

Handhelds en combiterminals voor snelle service

Een handheld is een verlengstuk van jouw bediening en zorgt ervoor dat je personeel altijd overzicht houdt, of ze nu achter de bar, in de zaak of op het terras. Met handige keuzeopties blijft geen verkoopmogelijkheid onbenut. In het kassasysteem maak je slimme productcombinaties, die overzichtelijk op de handheld worden gepresenteerd. Een biertje van de tap? En misschien een borrelplankje erbij? En slagroom bij de chocolademelk, natuurlijk wordt ook die combinatie niet vergeten.

Onze handhelds zijn makkelijk in gebruik, met een overzichtelijk menu dat is afgestemd op het kassasysteem, zodat de bediening het zichzelf snel kan aanleren. Daarnaast leveren we enkel hardware dat is gebouwd voor intensief gebruik; een val op de grond of een rondje mee op een nat dienblad is geen probleem. Wil je met hetzelfde apparaat bestellingen opnemen en afrekenen? Dan is de combiterminal wellicht iets voor jou. Onze adviseurs denken mee in een passende verdeling van handhelds en combiterminals voor jouw café of bar.

Een oogje in het zeil

Je wilt er zeker van zijn dat er verantwoord met de bestellingen en betalingen wordt omgegaan. Het kassasysteem kan worden beveiligd met een code of contactloze sleutel, zelfs per medewerker. Het kassasysteem houdt bij wie er op het apparaat is ingelogd en welke handelingen deze medewerker in de kassa verricht. In de backoffice van het kassasysteem kun je de activiteit bekijken en controleren.

Slimme koppelingen met andere systemen

Onze kassasystemen zijn compatibel met andere systemen die je in je café of bar gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met jouw boekhoudsoftware, zodat alle gegevens automatisch worden bijgewerkt en de administratie over de laatste cijfers beschikt. Of neem een koppeling met planningssoftware, waarmee roosters en gewerkte uren automatisch worden bijgewerkt. En met gekoppelde tapautomatisering minimaliseer je verspilling en houd je altijd controle over je voorraad en consumptie.

Altijd inzicht met WebManagement

Met een WebManagement module in de cloud heb je altijd en overal toegang tot je kassasysteem. Of je nu inzicht wil in je verkoopcijfers, personeelsroosters of voorraadbeheer, alles is binnen handbereik. Dit is de perfecte oplossing voor ondernemers die meerdere locaties beheren of veel onderweg zijn. Jij houdt altijd de touwtjes in handen.

Waarom Janssens Kassasystemen?

Janssens Kassasystemen levert meer dan alleen een kassasysteem. Wij denken met je mee en leveren een totaaloplossing die perfect aansluit op jouw bedrijfsvoering. Onze hard- en software zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en gebouwd om jouw café of bar dag in dag uit te ondersteunen. En met onze 24/7 ondersteuning zorgen wij ervoor zodat jij altijd door kunt draaien. Juist wanneer alle gasten aan de bar staan of de dansvloer gevuld is.

Wil je jouw café of bar op voorsprong zetten met een betrouwbaar kassasysteem? Neem vandaag nog contact op met Janssens Kassasystemen en ontdek hoe wij jou kunnen helpen!

Winkelwagen sluit