Janssens Kassasystemen

We zijn er.

Afrekenen? Door iedereen!

unTill Zorgkassa: De Innovatieve Kassaoplossing voor Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De unTill® “Touch4All” kassaoplossing is internationaal erkend als een vooruitstrevend systeem dat speciaal is ontworpen voor medewerkers die extra aandacht nodig hebben. Met de introductie van onze zorgkassa kunnen gebruikers specifieke informatie selecteren en aanpassingen maken om het kassasysteem eenvoudiger te bedienen. Dankzij deze unieke configuratie kunnen medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt zonder problemen met het unTill kassasysteem werken.

Voordelen zorgkassasysteem

  • Het unTill kassasysteem heeft veel voordelen, waaronder een dynamische database die alle transacties opslaat en snelle toegang biedt tot gedetailleerde financiële rapportages. Onze zorgkassa’s zijn gemakkelijk te gebruiken, snel en overzichtelijk, waardoor ze ideaal zijn voor instellingen, sociale werkplaatsen, restaurants en andere bedrijven in het perspectief van dagbesteding.
  • Schermen op maat zorgen ervoor dat een begeleider of manager een ander scherm voor zich krijgt dan een medewerker. Het verschil zit vooral in het feit dat er rekening gehouden wordt met de kennis en kunde van de medewerkers, en dat hier de schermen op worden aangepast en vormgegeven. Iedere zorgbehoefte is anders, en zo dus ook iedere implementatie. Daarover gaan we graag in gesprek.

Zelfstandig en Betrouwbaar Kassasysteem

De zorgkassa draait op een Windows-besturingssysteem, wat betekent dat gebruikers zelf producten kunnen aanmaken, opties kunnen selecteren en prijzen kunnen aanpassen. Het systeem is volledig selfsupporting, zodat problemen snel kunnen worden opgelost. De unTill zorgkassa’s werken zonder centrale database of server, waardoor elke kassa zelfstandig werkt en elke 15 seconden synchroniseert met andere kassa’s, wat resulteert in een uitzonderlijk betrouwbare werking.

Essentiële Levensvaardigheden aanleren

Naast het vereenvoudigen van kassawerkzaamheden, helpt de zorgkassa ook bij het aanleren van essentiële levensvaardigheden zoals probleemoplossing, omgaan met geld en het aangaan van gezonde relaties. Met interactieve activiteiten en groepsdiscussies kunnen mensen met een verstandelijke beperking leren om beslissingen te nemen en die vaardigheden in hun dagelijkse leven toe te passen. Deze aanpak bevordert zelfvertrouwen en zelfwaardering.

Verhoogde Levenskwaliteit voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De zorgkassa kan een grote impact hebben op de levenskwaliteit van mensen met een verstandelijke uitdaging. Met persoonlijke aandacht en begeleiding van ervaren professionals kunnen gebruikers emotioneel en sociaal groeien terwijl ze werken aan hun volledige potentieel. Deze benadering helpt hen zelfvertrouwen op te bouwen en een gelukkiger en gezonder leven te leiden op hun eigen tempo.

Kortom

Kortom, de unTill zorgkassa biedt diverse voordelen voor mensen met een verstandelijke beperking. Van een eenvoudig te bedienen kassasysteem tot het bevorderen van essentiële levensvaardigheden en een verbeterde levenskwaliteit. Met de unTill zorgkassa kunnen gebruikers meer onafhankelijkheid en zelfvertrouwen ontwikkelen, waardoor ze zich sterker verbonden voelen met hun gemeenschap.

Winkelwagen sluit