Janssens Kassasystemen

Referentie Bierbrouwerij Oijen

Met unTill heeft de bierbrouwerij Oijen aan de Maas Bierbrouwerij Oijen, waar je terecht kunt voor 9 speciaalbieren, een lunch of diner, een doeltreffend, veilig en overzichtelijk kassasysteem in gebruik. Later is het systeem nog eens uitgebreid met unTill handhelds. De medewerkers kunnen met unTill hun gasten snel voorzien van 1 van de 9 biersoorten met hapje.

Fokke Roeland– Eigenaar Bierbrouwerij Oijen:

“Met unTill kan ik op het kassasysteem vertrouwen en heb ik de ruimte om me volledig te focussen op het ondernemen.”


Een veilig en overzichtelijk kassasysteem voor de horeca boerderij

De sfeer van de brouwerij voelt nog aan zoals in de tijd dat de brouwerij een boerderij was. De oude drinkbakken herinneren ons aan de oorspronkelijke bestemming van de boerderij. In de Hap&Tap serveert eigenaar Fokke een biertje. De eigenaar van Bierbrouwerij Oijen, Fokke Roeland, wist heel duidelijk wat hij verlangde van een kassa leverancier. Veiligheid en een overzichtelijk kassasysteem staan hoog op zijn wensenlijst. Hij wil daarnaast zijn gasten snel kunnen bedienen en geen omkijken hebben naar de kassa.

“unTill is een doeltreffend systeem waarmee ik nu al ruim tien jaar werk. Het kassasysteem is helder, innovatief en geeft mij het inzicht dat ik nodig heb om te ondernemen.”


Uitbreidingen in kassa functionaliteit met de groei van de wensen en het bedrijf

Na een start met de basis functionaliteiten, is in de loop der jaren het kassasysteem voor Fokke uitgebreid met personeelsplanning in de vorm van Nostradamus en het gebruiken van handhelds om zo draadloos en mobiel bestellingen op te kunnen nemen. Dankzij de functionalitieten van de kassa heeft hij altijd en overal overzicht in de omzet en productiviteit van zijn medewerkers. Op deze manier heeft hij direct inzicht in hoe hij ervoor staat als onderneming.

Fokke over de gebruiksvriendelijkheid van het kassasysteem:
“Twee mensen zijn op de hoogte van de backoffice en kunnen de gerechten aanpassen. De overige medewerkers gebruiken het systeem voor het opnemen van de bestellingen. Met unTill kunnen we onze gasten zo snel mogelijk van eten en drinken voorzien. Daar gaat het uiteindelijk om.”
Winkelwagen sluit