Janssens Kassasystemen

Referentie Laurentius Ziekenhuis

Het nieuwe, gemoderniseerde restaurant ‘De Pelikaan’ in het Laurentius ziekenhuis is voorzien van een kassasysteem van Janssen Kassasystemen.

Referentie van John Golsteijn | Manager Services:

Een kassasysteem is afgestemd op ieder individueel restaurant. Het gebruiksgemak voorzien van een betrouwbare software zijn noodzakelijk voor een correcte bedrijfsvoering.
Een service afgestemd op de bedrijfsvoering en het up-to-date blijven van de marktontwikkeling zijn voor ons belangrijke pijlers voor het kiezen van een partner die hieraan voldoet.

Het enthousiasme, de betrokkenheid en de deskundigheid van de medewerkers van Janssens Kassasystemen is mede bepalend geweest voor onze keuze om ons nieuwe restaurant in te richten met de kassa`s van dit bedrijf. Eén bemande kassa en vier onbemande kassa`s zijn ter plekke geïnstalleerd. De begeleiding bij de opstart en de evaluatiemomenten zijn dankzij de korte lijnen met onze contactpersonen prima verlopen.

De vraag blijft altijd ‘worden de beloftes ná installatie van de kassa`s ook nagekomen?’ Hierop kan Laurentius een positief antwoord geven: de afspraken, maar ook de services erna, waren perfect afgestemd op onze nieuwe locatie.

Onze dank aan Frank, Laurens en Amy!

Café Zuid
Winkelwagen sluit