Janssens Kassasystemen

Kastelling

Kasbeheer en controle nu volledig gedigitaliseerd!

Ben je nog steeds aan het worstelen met bonnetjes, papieren formulieren en een rekenmachine om je kasadministratie bij te houden? En de fouten die deze papieren rompslomp met zich meebrengt zijn ook niet te onderschatten. Maar geen zorgen, AccountLink heeft dé oplossing voor jou als horecaondernemer: de Kasopmaak – Kascontrole module. Zo wordt het tellen van geld pas écht eenvoudig en nauwkeurig!

Beheer, Controleer en Sluit af

Met AccountLink Kasopmaak – Kascontrole behoort het eindeloos invullen van papieren formulieren tot het verleden. Het online kasboek is naadloos gekoppeld met het kassasysteem en het boekhoudpakket. De medewerker sluit de dag af en voert het kasgeld online in. De ondernemer voert de laatste controle uit en keurt deze goed. Dankzij slimme software wordt nieuwe informatie direct verwerkt in alle systemen, zodat alles nauwkeurig wordt geteld en afgerond. En dit alles zonder gedoe met geprinte formulieren en rekenmachines!

  • Tel snel en efficiënt de kas online
  • Bepaal zelf wie toegang heeft tot het kasboek
  • Kies zelf het tijdstip en de frequentie van controlemomenten
  • Direct inzicht in essentiële cijfers
  • Met slechts één klik je gegevens direct in de boekhouding


Hoe werkt Kasopmaak – Kascontrole?

Met Kasopmaak – Kascontrole kun je aan het einde van de dag alle transacties van unTill eenvoudig beheren en controleren, inclusief kasuitgaven zoals bloemen of de aankoop van vouchers.

Je kunt zelf het tijdstip van controle kiezen en bepalen hoe vaak je wilt controleren. Als horecaondernemer heb jij de controle over wie er in het kasboek mag werken.

Tel de kas en sla je kasopmaak op als concept. Ben je tevreden? Rond de kasopmaak af en de juiste transacties worden direct op de correcte grootboekrekeningen in je administratie geplaatst.

Tarieven

AccountLink is speciaal ontwikkeld voor het unTill kassasysteem, waardoor het optimale ondersteuning biedt voor functies en processen binnen unTill.

  • AccountLink Kasopmaak: €40,- per maand
  • AccountLink: €30,- per maand

 

Winkelwagen sluit