Janssens Kassasystemen

Eitje

Efficiënt teammanagement bij Kanteen25 dankzij Eitje

Ruben de Vries, managing director van Kanteen25, benadrukt de waarde van de integratie tussen unTill en Eitje voor het restaurant. Door deze koppeling beschikt het horecateam over een gestroomlijnde communicatie, gedetailleerde roosters en nauwkeurige gegevens over loonkosten en arbeidsproductiviteit. Ruben deelt graag hoe Kanteen25 deze voordelen optimaal benut en strategisch gebruikmaakt van de beschikbare data.

Kanteen25

Kanteen25, gevestigd op het Marineterrein in Amsterdam, heeft zich sinds 2021 ontpopt als een oase van rust en ontspanning te midden van de drukte van de hoofdstad. Met een ruim eetgedeelte en een royaal terras, dat in 2021 werd bekroond tot het beste terras van Amsterdam, heeft Kanteen25 een solide reputatie opgebouwd. Duurzaamheid en sociale impact staan centraal, met het COOKS25-programma dat statushouders opleidt voor de horeca, en een zero-waste beleid dat lokale producten benadrukt. Het restaurant, met zijn grote open keuken en internationale chefs, heeft zichzelf gepositioneerd als een populaire bestemming in Amsterdam.

Voor Kanteen25 was het essentieel om een oplossing te vinden die inzicht biedt in roosters, arbeidsproductiviteit en interne communicatie. Eitje bleek al snel de ideale partner te zijn. Ruben legt uit: “Met Eitje hebben we al onze interne communicatie gebundeld in een eenvoudig en transparant platform. Dit stelt ons in staat om medewerkers efficiënt te informeren en biedt tevens praktische functies zoals het beheren van roosters en het uitwisselen van berichten.”

Comminicatieplatform

Eitje biedt niet alleen een handig communicatieplatform, maar levert ook waardevolle data-analyses die Ruben en zijn team helpen bij het optimaliseren van de personeelsplanning. “Dankzij Eitje kunnen onze planners efficiënter te werk gaan en kunnen we beter inspelen op de behoeften van het restaurant. We hebben nu direct inzicht in de beschikbare personeelscapaciteit en kunnen dit afstemmen op de actuele bezettingsgraad van het restaurant,” aldus Ruben.

De integratie van Eitje met het unTill kassasysteem biedt verdere voordelen, zoals real-time inzicht in de omzetgegevens en de bijbehorende loonkosten. Ruben benadrukt: “Dit stelt ons in staat om strategische beslissingen te nemen op basis van nauwkeurige gegevens. De belangrijkste cijfers uit Eitje zijn dan ook een vast agendapunt tijdens onze maandelijkse meetings.”

Voordelen voor medewerkers 

Naast het management profiteren ook de medewerkers van de voordelen van Eitje. Ruben concludeert: “Met een overzichtelijke planning die via de telefoon toegankelijk is, kunnen onze medewerkers hun taken efficiënter plannen. Het eenvoudig wisselen van shifts en het aanvragen van verlof draagt bij aan een soepele bedrijfsvoering. Kortom, de keuze voor Eitje blijft een waardevolle investering voor Kanteen25.”

Winkelwagen sluit