Janssens Kassasystemen

Webmanagement

Wil je jouw horecazaak sturen op basis van inzichten?

Als ervaren horecaondernemer beschik je over een schat aan kennis en ervaring om jouw gasten tevreden te stellen. Maar om jouw horecazaak naar een nog hoger niveau te tillen, is het belangrijk om te weten hoe je zaak presteert. Naast jouw eigen intuïtie kun je nu ook gebruikmaken van data-gedreven beslissingen door te werken met unTill Webmanagement. Hier zijn de drie belangrijkste voordelen op een rijtje:

  1. Altijd inzicht in de resultaten Als drukbezette ondernemer heb je veel verantwoordelijkheden. Of je nu geniet van een welverdiende vakantie of de drukte op het terras in goede banen leidt, met unTill Webmanagement heb je altijd en overal inzicht in de prestaties van jouw horecazaak. Zelfs als je meerdere zaken hebt, kun je eenvoudig de gegevens van verschillende kassa’s combineren en het overzicht behouden. Zo kun je altijd sturen op de cijfers die voor jou belangrijk zijn.

  2. Geen gedoe meer met Excel en losse cijfers Het traditionele gebruik van Excelsheets met een overvloed aan cijfers behoort tot het verleden. Met unTill Webmanagement beschik je over een dynamisch dashboard met overzichtelijke, grafische grafieken en tabellen. Hierdoor kun je moeiteloos alle gegevens interpreteren en acties opstellen ter verbetering. Van populaire gerechten tot drankjes die minder goed presteren, alles wordt inzichtelijk gemaakt.

  3. Rapportages op maat Met unTill Webmanagement kun je rapportages maken op basis van gegevens uit de kassa’s of meerdere locaties. De mogelijkheden zijn eindeloos. Stel automatische mailings in naar vooraf gedefinieerde ontvangers of exporteer rapportages automatisch. Zo heb je altijd de benodigde informatie bij de hand om jouw horecazaak optimaal te kunnen sturen.

Wil je ontdekken wat unTill Webmanagement voor jouw zaak kan betekenen? Lees hier meer over de werking van Webmanagement of neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

 

Winkelwagen sluit