Janssens Kassasystemen

HH-EFT

De alles-in-één betaaloplossing voor de zomer

Het is een prachtige, zonnige dag midden in de zomervakantie. Het terras zit stampvol, de tap blijft bijna onafgebroken stromen en de ijsthee met citroen vliegt over de toonbank. En dan steekt er bij een van de tafeltjes een handje omhoog: tijd om af te rekenen!

Maar betalen? Dat kan, al moet je eerst naar de kassa om de rekening uit te printen. “Kom zo bij u.”

Eenmaal bij de kassa blijkt deze bezet. Je collega is nog bezig met andere gasten af te rekenen. Dan maar eerst het gebak serveren. Maar binnen is de kassa opnieuw bezet, terwijl er drie colaatjes klaarstaan om geserveerd te worden. Die moeten dus eerst weg. Ondertussen gaat bij het eerste tafeltje het handje weer omhoog. “Ik ben u niet vergeten hoor!”

Het is toch vervelend, met z’n allen om één kassa heen draaien. De gasten wachten al een tijdje op de rekening en beginnen ongeduldig te worden. Willen ze nu betalen of niet? Eindelijk heb je de bon in handen. Met de PIN betalen? Dan moet de gast toch echt even mee naar binnen, want het pinapparaat ligt daar. En natuurlijk staat er een rij voor dat pinapparaat. Op dit moment slaken zowel de gasten als de serveerder een diepe zucht. Dit moet toch veel makkelijker kunnen?

Bestellen en betalen met één pinapparaat

Het getob met verschillende apparaten voor bestellingen en betalingen is onhandig voor zowel jouw personeel als jouw gasten. Het kost tijd en vergroot de kans op fouten. En je wilt niet dat een gezellig terrasje in de zon een zure bijsmaak krijgt wanneer gasten ongeduldig worden. Dat is geen goede reclame voor jouw bedrijf. Maar kan het beter?

Zeker weten! Als je alles met één handzaam pinapparaat kunt regelen, bespaar je veel tijd. En geld. Je hebt dan namelijk maar één betaaloplossing nodig om hetzelfde werk te verrichten. De SUNMI pinapparaten van CM.com zijn de SmartPOS-oplossing om jouw bestellingen en betalingen efficiënter te laten verlopen. Deze nieuwe generatie slimme en handzame pinapparaten zijn vergelijkbaar met smartphones en draaien ook op Android. Hierdoor kunnen ze een grote verscheidenheid aan apps uitvoeren en betalingsmethodes (chip-, contactloos en pinpassen) accepteren. De bar, de keuken, de handheld en de pin op één apparaat!

Volgens Kevin Leenards, Adviseur Horeca Automatisering bij unTill-dealer Adnamics: “Veel horecazaken ondervinden de gevolgen van het personeelstekort. Door te kiezen voor een combiterminal besparen jouw medewerkers veel tijd. Ze hoeven niet steeds naar de pin te zoeken en hebben alles wat ze nodig hebben bij de hand. Dit werkt niet alleen sneller en prettiger, maar levert ook een kostenbesparing op. Daarnaast zijn ze ook laagdrempelig en intuïtief in gebruik. Iedereen die wel eens een smartphone heeft gebruikt, kan ook gemakkelijk de SUNMI pinapparaten oppakken en beginnen met verkopen.”

De pinapparaten van CM.com

Wil jij deze zomer ook goed van start gaan met een alles-in-één betaaloplossing? Bekijk dan onze SUNMI pinapparaten of neem vrijblijvend contact op met een van onze experts! We bespreken graag de mogelijkheden.

Winkelwagen sluit