5 redenen om te kiezen voor een kassasysteem

15 augustus 2019

blog

Automatisering is tegenwoordig erg belangrijk. Dit kun je gemakkelijk doorvoeren met een vernieuwd kassasysteem, waarmee je veel meer kunt dan alleen afrekenen. Wij hebben verschillende uitgelichte branche oplossingen, waaronder horeca automatisering, retail automatisering, traditionele kassa’s, de tablet kassa en maatwerk software. Op deze manier wordt het werken een stuk productiever en direct een stuk leuker. Als alles overzichtelijk is, wordt het natuurlijk ook een stuk gemakkelijker.

Een gebruiksvriendelijk kassasysteem

Met een kassasysteem is alles erg gebruiksvriendelijk. Het kassasysteem geeft direct inzicht in verschillende rapportages die van belang zijn bij een organisatie. Daarbij staat afrekenen natuurlijk voorop en zijn er verder geen ingewikkelde functies. Dit is weer van groot belang bij nieuwe werknemers, want zo wordt het inwerktraject een stuk gemakkelijker en sneller. Op deze manier kunt u uw gasten een stuk sneller en professioneler bedienen, waardoor zij ook sneller bij u terug zullen komen en uw omzet hierdoor ook weer stijgt. Het één zorgt dus voor het ander.

Voorraad en beheer

Niet alleen kunt u dus afrekenen met dit kassasysteem, maar kunt u ook verdere informatie inzien dat van belang is. Denk hierbij aan de voorraad, het beheer en uw omzet wat zichtbaar is op elk gewenst apparaat. Het kassasysteem kunt u weer koppelen aan verschillende punten, zodat het met 1 licentie op verschillende apparaten te gebruiken is. Zo hoeft u niet op uw collega’s te wachten om af te rekenen of andere informatie op te halen.

Meer weten over kassasystemen

Zijn dit al genoeg redenen om een kassasysteem aan te schaffen? Geef bij ons team aan wat voor verschillende aspecten u wenst in uw kassasysteem en wij kunnen een gepast systeem aanraden. Daarbij kunnen wij ook maatwerk leveren, zodat u alles heeft wat u wenst. Vragen? Ons team helpt u graag verder zodat zij u kunnen voorzien van een passend advies.