5 redenen om te kiezen voor een tablet kassa

28 januari 2019

blog

Tijden veranderen snel, hetzelfde geldt voor technologische ontwikkelingen. Veel retail- en horecaondernemers gaan met de tijd mee en spelen slim in op ambitieuze ontwikkelingen op kassagebied. De meeste winkelier hebben bijvoorbeeld al thuis een tablet, maar wist u dat een tablet ook geschikt is als kassasysteem? Wij zetten vijf redenen hiervan voor u op een rijtje:

b-1

De belangrijkste redenen om een tablet kassa te kiezen

  1. Lage investering. In veel gevallen is een nieuw kassasysteem een investering waar niet iedere ondernemer graag geld aan uitgeeft. Dit is zonde want het levert juist vandaag de dag ontzettend veel op en is een handige manier om alles met één systeem te regelen. Een tablet kassa heeft een lage hardware investering en het terugverdienen van een kassa-app is ook vrij eenvoudig. Tevens leveren de apps op een tablet kassa veel inzichten, zodat u uw winkel of horecagelegenheid beter runt.
  2. Weinig administratie. Op een kassa tablet vindt u alle functionaliteiten van een traditionele kassa. Een groot voordeel? U hoeft niet langer alle bonnetjes te bewaren of dagelijks het X of Z rapport te printen. Dit kan nu op elk moment en nog belangrijker, wanneer het u uitkomt. In een beveiligde omgeving wordt uw administratie opgeslagen.
  3. Automatische updates. Elke kassa tablet wordt regelmatig geüpdatet zodat de apps optimaal werken. Er worden op deze manier continu handige functies toegevoegd. Kiest u voor een tablet als kassa, dan bent u gegarandeerd klaar voor de toekomst. U bent voorbereid op nieuwe vormen van betalen zoals bijvoorbeeld QR-codes of smartphones betalingen. Een ander voordeel? Er zijn geen twee kastjes nodig om te pinnen. De tablet vervangt het pinkastje!
  4. Gemakkelijk in gebruik. Tablet zijn vanuit gebruiksgemak gemaakt. Een tablet kassa werkt daarom in grote lijnen exact hetzelfde als de tablet die u van thuis gewend bent. Zowel u en uw medewerkers kunnen er meteen mee aan de slag. Kiest u bijvoorbeeld voor het kassasysteem van de Ipad, dan kunt u snel en accuraat aan de slag met afrekenen. Als manager kunt u real time, over de hele wereld, zien hoe uw omzetten ervoor staan. Een andere optie is de Sam4s Tabby, deze beschikt over een uitgebreid dashboard met alle omzetgegevens. Hierdoor houdt u altijd overzicht en grip. Dat is wel zo fijn. En wist u dat overstappen ook nog eens heel gemakkelijk is?
  5. Neemt weinig ruimte in beslag. U heeft als winkelier natuurlijk een kassasysteem dat zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. Dit is gemakkelijk te realiseren dankzij een tablet kassa. Het oogt niet alleen modern, ze zijn ook nog eens makkelijk te verplaatsen. De iPad kassa is ingebouwd in een bonprinter. Dat wil aangeven dat de afrekensoftware zich bevindt op een SD-kaart aan de achterzijde van de printer. Op de Sam4s kunt u acht verschillende apparaten koppelen aan het systeem zonder extra licentie. Dit maakt dat u het systeem eenvoudig kunt uitbreiden en verschillende (mobiele) afrekenpunten creëren. Handig toch?

Bent u ook enthousiast geworden over de mogelijkheden die een tablet kassa te bieden heeft? Bekijk dan snel het aanbod bij Kassasystemen online. Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in horeca- en winkelautomatisering.