Automatisch personeel plannen via de handige planningssoftware

16 mei 2023

Automatisch personeel plannen via de handige planningssoftware

Roosters maken en beheren op een efficiënte manier? Met onze planningssoftware van Nostradamus kunt u gemakkelijk personeel inplannen. U kunt inzien hoeveel personeel nodig is op drukke dagen, wanneer die drukke dagen zijn en of het juiste personeel is ingeroosterd. Maak online roosters overzichtelijk en geef uw personeel een handig overzicht.

Voordelen van onze planningssoftware

Met onze planningssoftware kunt u een overzichtelijke planning maken. U kunt drukke dagen voorspellen, wat ideaal is voor bijvoorbeeld horeca, retail of sportcentra. Als ondernemer heeft u tijd nodig voor andere zaken, dus we nemen graag extra werk uit uw handen. Deze software biedt de oplossing voor voorspellingen, planning en urenregistratie. Er worden constant handige tools toegevoegd aan het pakket, waardoor uw systeem altijd up-to-date is. Met Nostradamus planningssoftware kunt u inspelen op de vraag van uw klanten en de behoeftes van uw personeel, met andere woorden dit is een onmisbaar hulpmiddel.

Nostradamus software

Met Nostradamus kunt u nog veel meer dan alleen personeel inplannen. U kunt bijvoorbeeld ook loonstroken regelen of urenregistratie bijhouden. Personeel kan inklokken via een PIN of druppel om bij te houden hoelang ze gewerkt hebben. Ook voor de hr-afdeling is dit een mooi instrument. Zo kan de CAO gekoppeld worden aan het urensysteem en kan er een digitaal personeelsdossier worden bijgehouden. Ook kan er met Nostradamus een manier van communicatie worden opgezet om uw personeel op een moderne manier te informeren.

Weten wat Nostradamus voor uw organisatie kan betekenen?

Wilt u weten wat de mogelijkheden van Nostradamus software voor u zijn? Of heeft u interesse in andere kassaproducten? Neem dan contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder om te bepalen welk product bij u past, zodat u gelijk weet of u kostbare tijd kunt besparen met een strakke planning. Daarnaast helpen we u graag met eventuele vragen die u heeft.