Bespaar tijd met een geautomatiseerde boekhoudkoppeling

13 juli 2022

Geautomatiseerde boekhoudkoppeling

Als u een eigen horecazaak heeft, staat u natuurlijk het liefst zo veel mogelijk klaar voor uw gasten. Maar naast het contact met de klanten is ook de administratie belangrijk. De administratie is vaak een minder leuk onderdeel en het kost veel tijd. Om zo veel mogelijk tijd en aandacht te kunnen steken in het contact met de gasten, is er gelukkig een snelle oplossing bedacht voor de tijdrovende administratie. U leest er hier meer over.

Wat is een geautomatiseerde boekhoudkoppeling?

De oplossing voor dit tijdrovende probleem is een geautomatiseerde boekhoudkoppeling. Deze kan u helpen bij de administratie. De koppeling importeert de API dagelijks vanuit het kassasysteem in het boekhoudpakket. De omzet en betaalwijze op groot boekniveau en de specificatie van de af te dragen BTW worden door de koppeling vertaald naar uw boekhouding. Op deze manier profiteert u van een overzichtelijke boekhouding, zonder er zelf veel tijd in te steken.

Welke boekhoudpakketten ondersteunen deze koppeling?

Als u minder tijd kwijt wilt zijn aan de administratie is deze boekhoudkoppeling een goede optie voor u. Deze koppeling kan gebruikt worden bij een groot deel van de populaire boekhoudpakketten, zoals: Twinfield, Yuki, Snelstart, Visma en Exact Online. Maakt u gebruik van een ander pakket? Dan kan KassaCompany samen met u kijken naar de mogelijkheden.

De voordelen van een geautomatiseerde boekhoudkoppeling

Het grote voordeel van een geautomatiseerde boekhoudkoppeling is dat u meer tijd over houdt voor werkzaamheden die u leuk vindt om uit te voeren. Ook bespaart u kosten, omdat u geen boekhouder hoeft in te huren om de administratie te doen. Een ander voordeel is dat deze koppeling geautomatiseerd is en daardoor de kans op fouten in de boekhouding kleiner wordt.

Laat u informeren over de mogelijkheden

Bent u benieuwd of deze koppeling iets is voor uw bedrijf? Neem dan contact op en laat u informeren over de mogelijkheden.