Golfbaan oplossingen

22 september 2022

Golfbaan oplossingen

Wanneer u gaat golfen wilt u graag geen stress of moeite ervaren bij het betalen. Daarom kan het handig zijn te kijken naar een kassasysteem met golfbaan oplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een ledenpas, waarmee u alle gemakken binnen handbereik heeft. Dit is erg handig voor zowel de club als het clublid.

Waarvoor zijn de oplossingen nodig?

De golfbaan oplossingen kunnen gebruikt worden voor alles op en rondom de golfbaan. Zo kunt u inchecken met de ledenpas, maar ook eten bestellen en golfballen uit de automaat halen. Kaarthouders kunnen gemakkelijk opwaarderen via een mobiele toepassing en bij de poort gemakkelijk inchecken.

Samenwerking met boekhoudpakketten

De golfbaan oplossingen synchroniseren zeer eenvoudig met de boekhoudpakketten speciaal voor golfbanen. Zo heeft u vrijwel geen werk van het beheren van de betalingen.

Voordelen van golf oplossingen

U kunt overal waar u bent de gegevens van de softwarepakketten opvragen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende gegevens:

De resultaten van een promotie. Werkt de promotie of moet er nog iets bijgewerkt worden?
Het verloop per dag, wat komt er in en wat gaat er uit?
Het presteren van verschillende medewerkers.
Het presteren van verschillende locaties

Totaaloplossing voor de golfbaan

Met een golfbaan oplossing kiest u voor een totale pakket. Van de receptie waar bezoekers komen inchecken, tot aan de horeca waar de bezoekers lekker nagenieten met een heerlijk glaasje. Van de shop om golfartikelen te kopen tot aan de driving range.

Golfbaan oplossingen bij kassasystemen.nl

Bij Kassasystemen.nl vindt u allerlei verschillende soorten golfbaan oplossingen. Deze kunt u bij ons kopen als totaaloplossing. Zo maakt u het runnen van een golfbaan bijzonder eenvoudig, of u dit nu vanuit kantoor doet, vanaf thuis of zelfs de andere kant van de wereld. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw golfbaan of naar andere kassasystemen? Neem dan snel contact op.