Kassasystemen op BBB in Maastricht

20 september 2016

blog

Kom een bezoek brengen aan BBB Maastricht. Een driedaags evenement voor horecaprofessionals opgebouwd uit vier verschillende werelden.

b-5

Bent u in de periode van 10 oktober tot 12 oktober in Maastricht te vinden? Kom dan zeker een bezoek brengen aan BBB Maastricht. Dit driedaagse evenement voor horecaprofessionals is opgebouwd uit vier werelden:

  • Beverage Beach
  • Food Forest
  • Variety Valley
  • Folie Culinaire

U kunt als bezoeker uitlopende dranken proeven op Beverage Beach. Bent u op zoek naar authentieke smaken en nieuwe gerechten? U vindt het in Food Forest. In Variety Valley komt u naast non-food ook innovaties en brancheverenigingen tegen. U kunt hier gratis workshops en presentaties bijwonen. Laat u informeren over onderwerpen als social media, bezorgen, omzetverhoging en wet- en regelgeving. Het exclusieve evenement voor de internationale gastronomie is het Folie Culinaire, wat enkel toegankelijk is op uitnodiging.

bbb-1Uw specialist in horeca-automatisering

Op zo’n grootschalig evenement, gericht op het succes van de horecasector, is Kassasystemen uiteraard ook aanwezig. Dankzij onze ruime ervaring en expertise, beschikken wij over een krachtig aanbod in kassa-automatisering. Janssens Kassasystemen biedt u diverse totaaloplossingen van geïntegreerde kassa’s, bedieningsunits en computersystemen (hard- en software). Als toonaangevend bedrijf op het gebied van complete automatiseringsoplossingen voor horeca en retail, bespreken we graag de opties en mogelijkheden voor uw horecaonderneming. We zien u graag tijdens BBB Maastricht!