Tikkie! betalen in de horeca – Scan, betaal, vertrek!

10 april 2020

blog

Wil je laten afrekenen zonder gasten te laten wachten? Simpelweg: scan, betaal, vertrek!

Het terrasseizoen komt er aan! Dat betekend veel gasten, veel omzet en misschien wel te weinig personeel. Deze omzet moet ook betaald worden natuurlijk. Uiteraard is dat mogelijk met uw kassasysteem en pinterminals. Een irritatie bij veel horeca gasten is echter de lange wachttijd tot de rekening komt en betaald kan worden tijdens drukke momenten of bij een schaarste aan goed horeca personeel.

Gelukkig is daar een mooie oplossing voor, zonder dat u hier extra personeel voor hoeft in te zetten en een extra pinterminal dient aan te schaffen. Tikkie Check is de snelle, veilige en moderne oplossing! Perfect gekoppeld aan uw unTill kassasysteem.

Tikkie betalen

Hoe werkt Tikkie Check voor uw gasten op het terras of in uw horeca bedrijf?

Uiteraard kunnen bestellingen gedaan worden bij het bedienend personeel. Als de gast wilt betalen dan scant hij de QR code op tafel met zijn telefoon. De rekening wordt opgehaald vanuit de kassa en kan direct per tikkie betaald worden. Geen vrees voor het mislopen van de fooi, want ook dit mag de gast zelf bepalen via de Tikkie Check app! De bon kan direct voor de persoonlijke administratie worden gedownload.  Ook het tussentijds checken van de rekening kan gedaan worden door de QR code te scannen. Zijn je gasten met een groep dan kunnen zij deze rekening zelf direct weer delen met een betaalverzoek aan het gezelschap. Makkelijke en snel!

Sneller afrekenen in de horeca

Bedrijven die al met de Tikkie Checkk werken hebben reeds mooie resultaten geboekt. Bij bijna de helft van de betalingen met Tikkie wordt een fooi gegeven met een gemiddelde van 6%. Van de betalende gasten is 85% overtuigd dat dit sneller gaat, dan de traditionele manier van betalen. Uiteraard is de innovatieve uitstraling van Tikkie Check iets wat goed reflecteert op uw bedrijf. Deze manier van betalen is efficiënt voor de bezoekers van uw café, restaurant, bar, sportpark of ander horecabedrijf. Het bespaard op personeelskosten, de wisseling van zitplaatsen waardoor uw verkoop stijgt.

Wij zijn van mening dat de kassakoppeling met ‘Tikkie Checkk’ een tool is met de waarde van een aanvullende service voor uw gasten. Uiteraard blijft het mogelijk om bij kelners of barpersoneel af te rekenen. Horeca blijft natuurlijk mensenwerk waarbij er ook ruimte moet zijn voor een praatje tussen gasten en personeel. Juist doordat de financiële afhandeling sneller zal verlopen heeft het personeel meer tijd voor hetgeen wat het hart is van de horeca. De beleving van uw gasten!

Tikkie Check aanbieden op uw terras, in uw bar, restaurant of sportkantine

Uw interesse is gewekt en u ontvangt graag meer informatie over het toepassen van deze koppeling of aanschaf van een kassasysteem waarbij Tikkie Check een mogelijkheid betreft. Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden hiervan met ons te bespreken en u te laten adviseren.

Contact

Meer weten over Tikkie Check?

Bezoek Tikkie Check