Welk kassasysteem is geschikt voor horecagelegenheden?

25 februari 2019

blog

Bent u eigenaar of manager van een restaurant, bar of pub? Dan is het raadzaam om dit blog even verder te lezen. Alles draait natuurlijk om het voorzien van uw gasten van een goede service. Hier komen veel dingen bij kijken. Heeft u voldoende personeel ingeroosterd, is het eten vers bereid, is alles in goede werking en nog veel meer. Het is daarom belangrijk om alles van tevoren goed ingepland te hebben, zodat alles op rolletjes loopt. Denk daarbij dus ook aan een kassasysteem die past bij uw horecagelegenheid.

 

Ons aanbod met kassasystemen

In ons assortiment vindt u verschillende kassasystemen die geschikt zijn voor verschillende branches, waarbij ook de horeca. Op onze pagina met kassasystemen vindt u onderdeel voor horeca automatisering. Op deze pagina de meest geschikte kassasystemen uitgelicht voor de horeca. Dit scheelt u enorm veel zoektijd op onze website en zo weet u direct dat u een goed kassasysteem aanschaft. U kunt kiezen uit het untill kassasysteem, untill basic en de tablet kassa. Het hangt er dus ook maar net vanaf waar uw voorkeuren liggen.

Maak de juiste keuze

De tablet kassa is via uw netwerk te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal. Handig dus dat u dit niet alleen op één plek kunt gebruiken, maar hier gewoon mee rond kan lopen. De overige systemen zijn gemakkelijk de installeren binnen uw bedrijf. De prijs-kwaliteit verhouding is daarbij erg goed. Het is dus aan u om te kiezen of u een tablet kassa wilt of toch liever één van de andere systemen. De kassasystemen worden in ieder geval op maat gemaakt, zodat u er in ieder geval profijt van kunt hebben.

Meer informatie over kassasystemen

Wilt u nou meer weten over deze kassasystemen voor in een horecagelegenheid? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u namelijk voorzien van meer informatie, zodat u een goede beslissing kunt maken om uw activiteiten te automatiseren.