Janssens Kassasystemen

We zijn er.

1000 leden, 1 Saldo

Vraag vandaag nog een vrijblijvende demo aan!

Laat u overtuigen van de kracht van unTill en wissel met ons van gedachten op het gebied van golfbaan automatisering. Neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvende demo en ervaar de toekomst van golfbaanbeheer. 

Eén systeem voor alles wat uw golfbaan nodig heeft

Met Untill ervaart u de ultieme efficiëntie en tevredenheid op uw golfbaan. Ons gebruiksvriendelijke, razendsnelle en bedrijfszekere systeem regelt alles met één pas voor uw leden: van slagboom tot starttijd, van bitterbal tot golfballenautomaat. 

Transparantie en inzicht voor u en uw leden

Zowel u als uw leden hebben altijd realtime inzicht in alle activiteiten op de golfbaan. Via de handige app kunnen kaarthouders eenvoudig opwaarderen en afrekenen. Untill integreert naadloos met diverse golfpakketten en boekhoudsystemen, waardoor u altijd een compleet overzicht heeft van uw financiën. 

De voordelen van Untill voor uw golfbaan

  • Efficiënte registratie:  Koppel diverse golfpakketten en geniet van een gebruiksvriendelijk pasjessysteem voor uw leden.
  • Transparantie & inzicht:  Realtime inzicht in alle activiteiten en financiën via een duidelijke app en gedetailleerde rapporten.
  • Tevreden leden:  Eenvoudig opwaarderen en afrekenen met één pas, voor een optimale klantervaring.
  • Verhoogd rendement:  Bespaar tijd en geld met ons efficiënte systeem en behaal een hoger rendement. 

Untill: dé managementoplossing voor uw golfbaan

Met Untill kiest u voor een complete managementoplossing die uw golfbaan naar een hoger niveau tilt. Ervaar de voordelen van ons systeem en optimaliseer uw processen voor maximale efficiëntie en tevredenheid. 
Winkelwagen sluit