Janssens Kassasystemen

We zijn er.

Maak uw vakantieparkbeleving onvergetelijk met unTill: het ultieme kassasysteem wat naadloos samenwerkt in vakantieparken

In de vrije wereld van vakantieparken is het essentieel om uw gasten een naadloze en plezierige ervaring te bieden. Van het reserveren van hun droomvakantie tot het afrekenen van hun verblijf, unTill stroomlijnt uw workflow en tilt uw gastenservice naar een hoger niveau.

unTill is meer dan een kassasysteem; het is uw krachtige partner die u helpt om de dagelijkse gang van zaken op het gebeid van hospitality in uw park efficiënter te beheren. Met unTill heeft u alles in één hand:

Gebruik systemen waar ze voor bedoeld zijn

 • Best of Breed: Door de uitgebreide integratie mogelijkheden van unTill en de reeds meer dan 200 beschikbare koppelingen zorgt unTill voor een totale automatisering. Koppel uw reserveringssysteem, vakantiekaart, fietsverhuur, boekhouding en bestelplatformen. Dit zorgt voor de beste automatisering.
 • Flexibele pakketten en aanbiedingen: Creëer aantrekkelijke pakketten en aanbiedingen die perfect aansluiten bij de wensen van uw gasten. unTill ondersteunt diverse prijsschema’s en promoties, waardoor u uw omzet maximaliseert.

Tijdbesparend en efficiënt

 • Eén centraal systeem: unTill integreert naadloos met uw andere parkmanagementsystemen, zoals uw PMS en boekhoudsoftware. Dit elimineert dubbel werk en handmatige invoer van gegevens, waardoor u tijd bespaart en de kans op fouten vermindert.
 • Geautomatiseerde processen: Automatiseer repetitieve taken zoals facturering, betalingen en rapportage. unTill neemt u het werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt telt: uw gasten.
 • Overzichtelijke rapportages: Krijg waardevolle inzichten in uw parkprestaties met gedetailleerde rapportages. unTill geeft u de data die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen en uw rendement te optimaliseren. In combinatie met data uit de andere pakketten uit uw vakantiepark is makkelijk tot een duidelijke gast-nacht besteding te komen.

Verbeterde gasttevredenheid

 • Snelle en efficiënte service: Bied uw gasten een snelle en efficiënte service. Bestel eten vanuit uw vakantie accommodatie, reserveer een fiets en laat uw kinderen zelf broodjes ahalen met een vakantiekaart. unTill minimaliseert wachttijden en zorgt ervoor dat uw gasten zich vanaf het begin welkom voelen.
 • Als u met vakantie bent dan wilt u zorgeloos genieten van de tijd met vrienden en familie. Een rustige sfeer op een druk en vol terras draagt daar aan bij. Dat komt vooral omdat uw medewerkers de touwtjes in handen hebben en zich niet laten verrassen. unTill zorgt daarvoor. Snelle en overzichtelijke systemen die voor een naadloze gastervaring zorgen.
 • Flexibele betalingsopties: Bied uw gasten diverse betalingsopties, waaronder online betalingen, pinbetalingen en contante betalingen. unTill maakt het voor iedereen eenvoudig om te betalen, ongeacht hun voorkeur.

unTill: Meer dan een kassasysteem

unTill is meer dan een kassasysteem; het is een complete oplossing die uw vakantiepark naar een hoger niveau tilt. Met unTill kunt u:

 • Uw omzet verhogen: Creëer pakketten en aanbiedingen die uw omzet stimuleren, optimaliseer uw prijsstelling en bied extra services aan uw gasten.
 • Uw efficiëntie verbeteren: Automatiseer taken, elimineer dubbel werk en bespaar kostbare tijd.
 • Uw gasttevredenheid verhogen: Bied een naadloze en plezierige gastervaring die uw gasten keer op keer terug laat komen.

Ontdek de kracht van unTill

 • Neem contact op met onze ervaren adviseurs voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe unTill uw vakantiepark kan transformeren. We demonstreren graag de mogelijkheden van unTill en laten u zien hoe het uw park naar een nieuw niveau van succes kan brengen.

  • unTill is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren en te gebruiken.
  • unTill biedt een breed scala aan functies en aanpassingsmogelijkheden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • unTill wordt ondersteund door een team van ervaren professionals die u graag helpen bij het implementeren en gebruiken van het systeem.
Winkelwagen sluit