Janssens Kassasystemen

We zijn er.

Voor Fun. Voor Business.

Flexibele kassa oplossingen

unTill gelooft dat jij als ondernemer moet kunnen beschikken over de beste systemen die optimaal geschikt zijn voor jouw zaak, maar wel gekoppeld aan elkaar. Dat betekend dat je kassasysteem op de best mogelijke manier is ingericht om deze te laten aansluiten bij jouw operationele wensen en processen.

Eenvoudig beheren van bestellingen en reserveringen

Een reservering voor een activiteit of arrangement komt dagelijks geautomatiseerd binnen in je kassa. Daar worden de juiste reserveringen en arrangementen automatisch aan de rekening gekoppeld. Het is hiermee uitermate simpel om op een hele makkelijke manier het overzicht te behouden tussen verschillende activiteiten en groepen in je zaak.

De gekozen arrangementen worden direct op de juiste manier met de juiste aantallen verwerkt. Hierdoor voorkom je verwarring op de werkvloer en behoud je het overzicht. Zo kun je bezig zijn met de zaken die er echt toe doen; een onvergetelijke ervaring bieden aan je gasten.

Tijdbesparend en efficiënt

unTill integreert naadloos met jouw andere hotelmanagementsystemen, zoals het personeelsroostersysteem en het boekhoudsysteem. Dubbel werk en handmatig invoeren van gegevens behoren met unTill tot het verleden. Zo bespaar je kostbare tijd en verhoog je de fun van jouw entertainment en eventcenter.

De voordelen van unTill kassasysteem

Buiten de specifieke brancheonderdelen voor de entertainment en fun industrie beschikt unTill over de gewenst hospitality onderdelen om jouw operatie tot een hoger en efficiënter niveau te tillen.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd hoe unTill jouw organisatie kan transformeren en de gastervaring naar een hoger niveau kan tillen? Neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek. We helpen je graag de perfecte oplossing te vinden.
Winkelwagen sluit