Janssens Kassasystemen

We zijn er.

Volle zaak, niks aan de hand!​

Flexibele kassa oplossingen

Als ervaren horecaondernemer ben je terecht kritisch als het gaat om je kassasysteem. Je verwacht intuïtief gebruik, eenvoudige bediening en beheer, en bovenal uitgebreide inzichten die je helpen bij het runnen van je zaak. unTill voldoet aan al deze eisen en meer. Als jouw partner in automatisering biedt unTill een compleet systeem dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. 

Een goed kassasysteem vormt een essentieel onderdeel van een succesvolle oplossing voor je zaak. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een deskundige adviseur die jouw bedrijf begrijpt en de juiste systemen kan aanbevelen. De kassa is slechts één aspect van de totale automatisering in je zaak. Met unTill ben je verzekerd van een naadloze integratie van je kassasysteem met alle andere systemen die je gebruikt. 

Kortom, met unTill heb je niet alleen een krachtig kassasysteem, maar ook een betrouwbare partner die je helpt om het maximale uit je horecaonderneming te halen. 

Mobiel

  • Handhelds en Tablets 
  • Handhelds en Pin Combi terminals 

Het gebruik van handhelds is al jaren een welkome toevoeging aan jouw dagelijkse operatie. Tijdbesparend, efficiënt en overzichtelijk. De handterminal voor jouw beste gastheren en gastvrouwen. Niet alleen als handheld te gebruiken maar vandaag de dag ook als pinautomaat. Hier lees je daar meer over.

Keukenschermen

Wil je een gevoel van overzicht en rust creëren in je keuken? Dat bereik je met de keukenschermen van unTill. Een naadloze communicatie tussen keuken en bediening is essentieel voor een perfecte diner of lunch. In een tijd waarin gekwalificeerd keukenpersoneel schaars is, is het van cruciaal belang dat medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen werken en zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: het bereiden van heerlijke gerechten. Met onze keukenschermen wordt het behouden van overzicht en het verbeteren van de communicatie een fluitje van een cent, zodat jouw keuken naadloos kan blijven draaien. 

Barschermen

Met de barschermen van unTill krijg je duidelijk overzicht, eenvoudige looproutes en vooral een enorme efficiëntie in jouw horecazaak. De bestellingen komen op een simpele en overzichtelijke manier binnen op het scherm, waardoor je direct kunt zien wat er nodig is. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunnen barmedewerkers gemakkelijk bestellingen combineren, waardoor volle dienbladen direct naar de juiste kant van je horecazaak gaan. Optimaliseer de efficiëntie van je bedrijf met de barschermen van unTill. 

Koppelingen

In jouw horecazaak werk je met verschillende systemen die allemaal naadloos moeten samenwerken. Maar het handmatig invoeren van gegevens kost niet alleen waardevolle tijd, het vergroot ook de kans op fouten. Bij unTill begrijpen we dit als geen ander, en daarom streven we er voortdurend naar om jouw werk makkelijker te maken door te investeren in geavanceerde koppelingen met andere systemen. Of het nu gaat om het integreren van je boekhoudsoftware, het synchroniseren van je voorraadsysteem of het koppelen van je reserveringssysteem, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Op de koppelingen pagina vindt je een overzicht van de beschikbare integraties.  

Webmanagement

unTill Webmanagement biedt je de mogelijkheid om je kassasysteem overal te beheren en rapportages te genereren. Dit krachtige cloud-based beheertool biedt een helder overzicht en uitgebreide rapportagemogelijkheden. Met unTill Webmanagement kun je niet alleen je kassa beheren en producten aanmaken, maar ook je medewerkers managen en facturen genereren. Daarnaast kun je met gemak je nieuwe menukaart voor volgende week alvast gereed maken. Met op maat gemaakte dashboards krijgt elke manager en ondernemer de inzichten die ze nodig hebben om hun zaak optimaal te kunnen leiden. Met unTill Webmanagement heb je altijd en overal de controle over je kassasysteem en bedrijfsvoering. 

Winkelwagen sluit