Janssens Kassasystemen

We zijn er.

Hospitality oplossingen die uw gasten verbluffen

Verhoog de tevredenheid van uw gasten en creëer een onvergetelijke ervaring met onze innovatieve hospitality oplossingen. Of je nu een hotel, restaurant, cafe, bar, of bedrijfsrestaurant runt, wij hebben de perfecte oplossing om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Restaurant

Ieder restaurant is uniek. Fine Dining, Sharing concepten, Sterrenzaken, Dagzaken, lunchrooms of all you can eat concepten. unTill is de oplossing voor je restaurant.

Lees meer →

Café / bar

Supersnelle systemen voor een snelle en vrolijke omgeving zoals een café, wijnbar, borrel café, nachtclub of discotheek.

Lees meer →

Hotel

Geavanceerde systemen met alle benodigde koppelingen voor jouw hotel. Of je nu een hotelketen bent of het knusse boutiquehotel in de stad. We zijn er.

Lees meer →

Golf

Oplossingen om de dagelijkse technische gang van zaken op de golfbaan te verbeteren. Effectief beheer van saldo's, golfers en bonnen.

Lees meer →

Onze oplossingen omvatten

  • Kassasystemen: Verwerk bestellingen snel en nauwkeurig met onze gebruiksvriendelijke kassasystemen. We bieden oplossingen voor alle soorten horecabedrijven, van restaurants tot hotels, bars en cafe’s en fastfood restaurants. Maar ook voor de kantine en of bedrijfsrestaurant van je bedrijf of vereniging hebben wij perfecte oplossingen.
  • Betalingssystemen: Accepteer alle belangrijke creditcards en debetkaarten met onze veilige en betrouwbare betalingssystemen. We bieden ook oplossingen voor mobiele betalingen en online betalingen.
  • Mobiel Bestellen en betalen.
  • Keukenmanagement.

Waarom kiezen voor onze hospitality oplossingen?

  • Verhoog de gasttevredenheid: Onze oplossingen helpen je om jouw gasten een betere ervaring te bieden, wat leidt tot meer tevredenheid en loyaliteit
  • Verhoog uw efficiëntie: Automatiseer taken en stroomlijn processen met onze gebruiksvriendelijke software, zodat je tijd en geld bespaart, en vooral al het overzicht in je operatie hebt.
  • Verhoog uw omzet: Vergroot je verkoopmogelijkheden met onze geavanceerde up sell en cross sell mogelijkheden. Zie vooruit en speel in op wat jouw gasten willen.
  • Krijg waardevolle inzichten: Verzamel en analyseer gast, omzet en artikelgegevens met onze cloud based Rapportages, zodat je marketinginspanningen kunt optimaliseren en je rendement kunt verhogen.
Winkelwagen sluit