Janssens Kassasystemen

We zijn er.

Super druk? Super rustig!

Stamgasten komen naar je café om te ontspannen en te genieten van een fijne sfeer. Met unTill horeca automatisering kun jij ze die ervaring bieden. Onze software maakt het eenvoudig om bestellingen op te nemen, betalingen te verwerken en je bar te beheren, zodat jij en je medewerkers zich kunnen concentreren op de gasten. Super druk? Geen probleem! Met unTill horeca automatisering kun je ervoor zorgen dat je gasten altijd snel en efficiënt worden bediend. Onze software maakt het eenvoudig om bestellingen op te nemen en betalingen te verwerken, zodat u uw gasten de verfrissende drankjes kunt geven die ze verwachten.

De ideale oplossing voor uw café

unTill horeca automatisering is de ideale oplossing voor cafés, bars en clubs. Onze software is flexibel en schaalbaar, zodat je een oplossing kunt vinden die past bij jouw unieke behoeften. We bieden ook een breed scala aan functies die je kunnen helpen je bedrijf efficiënter te runnen.

Mobiele kassa achter de bar of op het terras?

Van terras tot bruisende kroeg
Herken je dat? Overdag geniet je van een gezellig terras met zonovergoten gasten, terwijl de avond valt en de sfeer verandert in een bruisende kroeg. Met unTill horeca automatisering ben je flexibel en klaar voor elk moment.

Flexibiliteit met mobiele handhelds en Combiterminals
Overdag bedien je jouw gasten op het terras met een mobiele handheld met betaalfunctie. ‘s Avonds open je met hetzelfde gemak extra kassapunten achter de bar. Zo garandeer je altijd een vlotte afhandeling, ongeacht het aantal gasten.

Snelle bestellingen en efficiënte betalingen
Dankzij unTills gebruiksvriendelijke software neem je bestellingen razendsnel op en verwerk je betalingen efficiënt. Zo sta jij altijd klaar voor een praatje met je gasten en geniet je van een optimale klantervaring.

Praat met een van onze adviseurs

Wil je meer weten over hoe unTill horeca automatisering jouw café kan helpen? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze adviseurs. We helpen je graag de perfecte oplossing voor jouw café te vinden.
Winkelwagen sluit