IPAD KASSA

IPAD KASSA

DE IPAD KASSA

De iPad kassa is een compleet kassasysteem ingebouwd in een bonprinter.

De afrekensoftware op deze iPad kassa bevindt zich op een SD-kaart aan de achterzijde van de printer. Dit kassasysteem voor de iPad heet Sam4s Tabby en is via uw netwerk draadloos te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal. U kunt maximaal acht verschillende apparaten koppen aan de iPad kassa zonder extra licentie. U kunt uw smartphone, extra handheld of uw extra computer gebruiken als afrekenterminal.

Kassasysteem-horeca-planning-300x266

DE VOORDELEN VAN EEN IPAD KASSA

Een iPad kassa heeft vele voordelen, zoals:

  • U koopt één printer en kan tot 8 kassasystemen voor de iPad gratis koppelen;
  • De hardware van de kassasystemen bepaalt u zelf, u kunt uw eigen mobiel of computer gebruiken;
  • U kunt uw artikelen gemakkelijk zelf bij programmeren en aanpassen;
  • U kunt diverse omzetrapportages makkelijk exporteren en uitprinten;
  • U kun uw eigen barcodes scannen;
  • U heeft een realtime dashboard;
  • En u heeft de mogelijkheid tot een uitgebreide rapportage.

MAKKELIJK EN SNEL BONPRINTEN

Met uw iPad kassa kunt u via uw browser inloggen op de bonprinter via een lokaal netwerk. U kunt uw iPad kassaook rechtstreeks aansluiten via een ethernet aansluiting. Na het inloggen begint u direct met registreren. Elk apparaat met een browser is geschikt om met de iPad kassa af te rekenen. In drukke tijden kunt u makkelijk opschalen zonder bijkomende kosten.

Lage kosten

De iPad kassa is een prima oplossing met lage kosten. Doordat de iPad kassa geschikt is voor alle apparaten die beschikken over een browser, is de bestaande hardware ook in te passen en realiseert u binnen een handomdraai een nieuwe werkplek voor het afrekenen. Dit kan zowel met een bestaande tablet als een nieuwe terminal.

Gebruiksvriendelijk

Het iPad kassasysteem is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en makkelijk te bieden. Het systeem werkt intuïtief, er is bijna geen uitleg nodig voor uw personeel. Met uw iPad kassa kunt u snel en accuraat aan de slag met afrekenen. Als manager kunt u real time, over de hele wereld, zien hoe uw omzetten ervoor staan.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag