Inkoop Management

Inkoop Management

Inkoop management
Alles op rolletjes in de keuken! Van bestelling bij de groothandel, tot op het bord van uw gast. Garandeer altijd top kwaliteit van producten en een snelle bediening. Krijg inzicht in voorraden en verhoog uw omzet. Voorkom derving en verspilling. En zo onnodig verlies. De voorraad opnemen op uw tablet maakt het beheren van uw voorraad wel zo makkelijk en praktisch. Registreren op de werkvloer, dáár waar het gebeurt: tot in de koelcel aan toe.

Derving vóór zijn

Wist u dat er in Nederland voor 3,6 miljard euro per jaar aan voedsel wordt weggegooid? Dit zijn cijfers die de overheid grote zorgen baren, maar vooral u, als horecaondernemer en keuken opkoper direct in uw portemonnee voelt. Met een druk op de knop kunt u uw medewerkers via het inkoopmanagement laten zien wat het verschil is tussen inkoop en verkoop, per product. Zo krijgt het personeel wat producten in de keuken opkoopt inzicht in hoeveel zij moeten inkopen. Klopt de receptuur wel? Of toch te vaak een hand in de koekjestrommel gestopt? Het laten zien van de financiële gevolgen maakt personeel in de keuken bewust van gedrag!

Een winstgevende kaart

Maak uw kaart winstgevender. Elk product en productgroep op de menukaart kunt u volgen in cijfers. Hiermee is het makkelijker om horeca inkopen te doen voor uw bedrijf. Het inslagpercentage is per product zichtbaar. Wat zijn de winstmakers en welke producten doen het minder goed? Met deze cijfers kunt u gemakkelijk inzien wat er moet veranderen aan de horeca inkoop.

Een actueel leveranciersbestand

Met het digitale adresboek binnen het inkoopmanagement heeft u altijd en overal de beschikking over de meest up-to-date adressenbestand van uw leveranciers. Dit maakt het makkelijker om inkopen voor uw horeca te doen. Contracten met leveranciers kunt u inscannen hier opslaan. Daarnaast is de contractduur ook opgeslagen in het inkoopsysteem, zodat u een melding krijgt wanneer een einddatum in zicht komt. Daarnaast is actuele productinfo ook erg belangrijk, hiermee weet u altijd precies welke producten uw leveranciers tegen welke prijs in het assortiment hebben.

Makkelijk bestellen

Door de automatische koppeling met toeleveranciers en grossiers kunt u met het gemakkelijke inkoopsysteem binnen de inkoopmanagement uw bestellingen doen voor uw horeca. Met een paar tikken kunt u de inkopen voor uw horeca doen en bestellen wat u nodig heeft. Hierdoor is het inkoopsysteem overzichtelijk, duidelijk voor uw personeel en staat alles op één plek!

Gecontroleerd voorraadbeheer

Hoeveel is er ingekocht en hoeveel daarvan wordt daadwerkelijk verkocht? Via een gemakkelijke inkoop software van het inkoopmanagement op uw kassasysteem kunt u uw voorraad beheren en dit precies weten. U signaleert waar de ‘gaten’ ontstaan tussen inkoop en verkoop. Door middel van dit gemakkelijke inkoop software zal de derving minimaliseren.

Exacte receptuur

Geen nattevingerwerk meer bij de bereiding van uw gerechten. Met het inkoopmanagement software en één druk op de knop, weet de kok precies elke hoeveelheid van elk ingrediënt. Nauwkeurig tot op de gram! Zo krijgt u daadwerkelijk overzicht van wat u heeft besteld en hoeveel er is gebruikt.

Vloeiende mise en place

Het keukenpersoneel weet precies wat hij of zij moet klaarzetten met een ‘to-do’- lijst op het scherm! Altijd op dezelfde manier binnen het inkoopmanagement systeem, zodat de mise en place kinderspel wordt. Elke dag weer. Naast dat dit gebruikt kan worden voor het bereiden en serveren van het voedsel, kan door middel van een digitale lijst schoonmakentaken worden gedaan. Daarover bestaan geen misverstanden. Dankzij deze lijst mist het keukenpersoneel geen plekje meer, en voldoet uw keuken aan de hygiënevoorschriften.

Neem contact op

Informatie aanvraag:

Demo Aanvraag